Wpis z mikrobloga

który nic w życiu nie osiągnęli,

@mirko_anonim: Większość ludzi nic w życiu nie osiągnie.

Także panowie płaczący jak to żadna was nie chce - może warto się zastanowić nad sobą?

@mirko_anonim: Skoro nie chcą bo inni mężczyźni udają miłych a potem są niemili to nad czym miałbym się zastanawiać? Poza tym wiem jak wyglądam i jak kobiety mnie traktują. Nie dam się nabrać ani razu więcej.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
staranny-sprzymierzeniec-12: Przecież tworzysz sobie dokładnie te same projekcje, co przegrywy z Wykopu i nawet w taki sam sposób jak oni - wąskie grono internetowych trolli lub degeneratów przerzucasz na wszystkich mężczyzn. Dokładnie jak Wykopki.

Dobrze, że nie chcesz się z nikim wiązać, bo masz spaczony obraz rzeczywistości niczym incele.

·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kasiknocheinmal No tak, o poglądach się rozmawia, tylko jakoś nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek od razu przyznawał się do takich poglądów. Widziałam wiele hejtujących kobiety komentarzy na instagramie, pisanych przez gości mających zdjęcia z partnerkami, córkami(!). Poznać człowieka można chyba dopiero po tym, co wypisuje w internecie mając poczucie bycia anonimowym.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: nigdy nie spotkalem w realu takiego mezczyzny. Za to kazda kobieta jaka spotkalem to feministka ¯\(ツ)/¯ to nie mezczyzni zabili milosc i nie wscisniesz nam zadnego kitu. Nienawidzicie normalnych mezczyzn, ktorzy sa wierni i zalezy im na dobru kobiety. Tacy sa nudni , brzydcy i slabi. Za to patologia polska i arabska ma mega powodzenie u was. Gwalciciel z mojej pracy nie moze sie opedzic od lasek a np
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
odważny-wygrany-48: Jesteś pewnie sama bo nie potrafisz się komunikować, nie potrafisz żyć i przebywać z ludźmi, żeby złapać kontakt z pasującym człowiekiem musisz najpierw trochę po przebywać z nim bez żadnej presji wtedy widzisz jaki jest na prawdę, a wy baby nawet twarzy nie potraficie pokazać bez oszukiwania, a potem wielkie zdziwienie, doprowadziłyście facetów do tego że zaczęli się maskować tak jak wy to robicie i teraz macie problem bo z
  • Odpowiedz