Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
catmag +98
Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie przez pasy z psem, wtem nadjechała kobieta białą Kią Rio (rocznik mniej więcej 2015-2016) i rozjechała na pasach psa a siostrę niemal potrąciła. Z psa zostały flaki na asfalcie a kobieta uciekła z miejsca zdarzenia. Rozmawiała przez telefon jadąc, co widać na nagraniu. Załączony filmik jest z kamerki, która była na budynku 1 skrzyżowanie bliżej ale to ten samochód. Niestety
Po zakończeniu każdego lata upalarz miałby dwie opcje, zostanie w gronie swoich na kolejny rok albo publiczne przeprosiny. Po wybraniu drugiej opcji zostałyby mu przywrócone prawa do korzystania z klimatyzacji, ale nie od razu całościowe, tylko stopniowo z roku na rok. Pełne prawo do korzystania z klimatyzacji we wszystkich miejscach otrzymałby dopiero po kilku latach.
Do końca życia upalarze mieliby obowiązek uczęszczania na zajęcia grupy Anonimowych Upalarzy. Jeśli ktoś po przywróceniu do normalnego społeczeństwa zacząłby przejawiać ponowne objawy choroby upalarskiej, dostawałby kolejny zakaz korzystania z klimatyzacji, ale z tą różnicą że trwałby on kilka lat, zanim mógłby się ubiegać o ponowne przywrócenie do normalnego społeczeństwa.
#l-------------j #pogoda #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Najlepiej jak sobie przy 30c w cieniu wsiadasz do chłodnego auta, jedziesz przy ładnym słoneczku nad wodę, potem przy ciepłym jeziorze czy rzece odpoczywasz, trochę się poopalasz i gites, wracasz do klimatyzowanego domu.
A plebs kwiiiii jak guronco, lepsze 16c i deszcz żeby było zaniesione niebo 24/7 i depresja dla plebsu xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
STRASZNE!!1 To się cieplej ubierze i napije gorącej herbaty xD