Wpis z mikrobloga

#csgo Czy są tu jacyś eksperci rynku na steamie? W csa praktycznie nie gram od momentu przejścia na #cs2 zmiany jakoś mi nie podpasowały, swego czasu nawet wolałem grać w sourca z modem nawiązującym do wcześniejszych wersji CSGO. W każdym razie zastanawiam się nad sprzedażą przedmiotów na rynku steam, ze środków mogę zakupić jakieś gry i steamdecka, natomiast zastanawiam się czy obecnie jest dobry moment i co warto sprzedać (wydaje się dobry bo między steamowym wyprzedażami). Posiadam nóż na grzyby ★ Navaja Knife | Tiger Tooth Float Value: 0.0314896367490292
Paint Seed: 861
Nie wiem czy to jakieś wyjątkowe malowanie czy oczekiwać standardowej rynkowej ceny. Widzę również ze operatorzy których mam sporo zaczęli szybko zyskiwać na cenie, np. D/B squadron i panowie terro w maskach jak Darryl. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kto się orientuje czy te skiny jeszcze wypadają? Z czego wynika wzrost, czy warto je trzymać i ogólnie jak wygląda stan CS2 czy skiny zyskują/tracą na wartości? Gra chyba po zmianach z cs2 zyskała na popularności.
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gentleman_Adrian:
Nożyk nic nadzwyczajnego, ani seed ani float nie podbijają jego ceny, także cena marketowa.
Agenci są tylko z operacji, a że żadnej operacji nie było od rekordowo długiego czasu to ich cena powoli wchodzi do góry.
Przedmioty cenowo raczej trend boczny, ew lekkie wzrosty, cs2 może i jest popularny, ale ludzie już mają dosyć czekania na wprowadzenie choćby contentu który był w csgo, a co dopiero jakaś operacja.
  • Odpowiedz