Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
cocojambo210 +112
Już niedługo rok bez olkoholu
Kto był choć w kilku krajach gdzie oni są gospodarzami i chciał wejść do jakiegoś parku narodowego, rezerwatu, muzeum, atrakcji turystycznych ten wie.
Biały jest tam traktowany gorzej i musi płacić często 2-3 razy tyle co miejscowy.
Już widzę jaki byłby kwik lewaków i innych oszołomów jak by w np UK, Francji , Niemczech, Polsce, USA itd hindusi lub murzyni z zagranicy musieli by płacić w ten sam sposób czyli 2-3 razy więcej niż obywatele kraju.
Dodatkowo jak jesteś biały i jesteś w kraju 3 świata gdzie są kolorowi ludzie to oni chcą cię masowo oszukać i musisz płacić kilka-kilkanaście razy za jedzenie, hotel, podwozke, na targu, itd.
Mówię tu o skali, tak są ludzie uczciwi tam też ale jest dużo więcej naciągaczy, oszustów niż jak biały sprzedaję cos kolorowemu w Europie.
#uk #takaprawda #oswiadczenie #zalesie #ciekawostki #oszukujo #rasizm #lewackalogika #lewactwo #oszolomy #podroze #podrozujzwykopem #ciapaci #m----n #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #cebula #zakupy #holandia #emigracja
#przemyslenia
bylem pare razy bo musiałem, bida nędza, woda...
laski to o pomstę do nieba wołają..
park jak park, wszędzie są identyczne
Wtedy płacisz mniej. Jesteś traktowany jako turysta "lepszego sortu" któremu zależy na czymś więcej niż zrobienie kilku fotek. Szczególnie mocno działa to w Turcji, na Bliskim Wschodzie czy subkontynencie indyjskim.