Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
mickpl +418
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło się wszystko o czym marzyłem ale też to o czym nie marzyłem. Wypłaty na poziomie top 2% w Polsce, mieszkanie na #bk2 które spłacę po roku.
30 nie musi być taka straszna
#urodziny #chwalesie i chyba w końcu #wykop30plus
1. Kilka maratonów powyżej 200km zrobiłem
2. Nie zarabiam 50k miesięcznie tylko 70k
3. Mam 10 lat doświadczenia w Windowsach (praca od drugiego roku studiów i byłem o rok przyspieszony - mgr w wieku 22 lat)
4. Rodzice się na mnie wypięli, mam cudowną kobietę i kilku znajomych ale czy to znaczy że nie mogę o tym napisać na wykopie na moim własnym
D i tak każdy powinien brać, a B12 to standard przy wielu problemach z żołądkiem, więc faktycznie mała cena.
@jakuba94 nie dziwi mnie to ani trochę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@bzyku95: Bez przesady, kiedyś było to uważane za lichwę. Nawet w tym programie trzeba oddać około 50% więcej niż się pożyczyło.