@KwiatGromu: nawet tak, jak nic nie potrafiłam i zaczynałam od podstaw na poziomie podstawówki, tak teraz potrafię nawet zdania złożone tworzyć. (Ofc nadal całkiem prostu muszą być xD)
@KwiatGromu: Duolingo ma sporo wad. Ale w sumie ja się uczę w 97% z Duo, a nauka języków mi fatalnie szła - niemniej parę dni temu byłem na spotkaniu językowym i pogadałem sobie dłużej pierwszy raz w życiu na luzie z jednym kolesiem po hiszpańsku. Jasne, nie były to filozoficzne rozmowy - ale fakt, że mogłem opowiadać o prostych rzeczach, typu rodzinny zwyczaj wyjezdzania w cieple
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
#duolingo #naukajezykow
źródło: IMG_3541
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: 1000011701
Pobierz@KwiatGromu Na pewno więcej niż nie ucząc się wcale.
źródło: 1000002908
Pobierzźródło: bbb97c61c64d4065aebf8ecb89732c56
Pobierz@KwiatGromu: Duolingo ma sporo wad. Ale w sumie ja się uczę w 97% z Duo, a nauka języków mi fatalnie szła - niemniej parę dni temu byłem na spotkaniu językowym i pogadałem sobie dłużej pierwszy raz w życiu na luzie z jednym kolesiem po hiszpańsku. Jasne, nie były to filozoficzne rozmowy - ale fakt, że mogłem opowiadać o prostych rzeczach, typu rodzinny zwyczaj wyjezdzania w cieple
źródło: image
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Messenger_creation_08B5ECFA-D839-44F2-9DD5-ABB5BC1B4F70
Pobierzźródło: IMG_6887
Pobierz