Aktywne Wpisy
Lukardio +85
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +634
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
@Ld93: @bzyku95: Ktoś Was okłamał.
Absolutnie nikt nie oczekuje od producentów wiecznego wspierania gry ani utrzymywania serwerów. Jedynie chodzi o
@planarize: Faktycznie zadziałało.
@qps666: Pierwsze Battlefieldy.
@kampekD: o zmuszanie firm, żeby nie wyłączały serwerów. Zamiast żeby się skupić na tym, żeby DEI (coś tam od woke) niszczyło gry czy coś
Popieram w opór inicjatywę, pomimo, iż jestem graczem singlowym, lecz po Diablo IV gdzie nie mogłem sobie pograć, bo był problem z serwerami w grę single Player postanowiłem j---ć twórców, którzy wymagają ode mnie ciągłego dostępu do internetu. Gry od From software robią to dobrze i
@Jan998 To nie jest jakaś internetowa petycja, tylko oficjalna droga ustawodawcza unii europejskiej. Po spełnieniu warunków Parlament Europejski ma obowiązek się nią zająć i nie może jej zbyć. Wszystko reguluje prawo i procedury.
A to właśnie dzięki
@planarize: Za to mam miliony imigrantów na ulicach w całej Europie, ceny energii x5, strefy ograniczonego transportu, walkę z "mową nienawiści", paraliżowanie rozwoju przedsiębiorców przez biurokrację, przesunięcie władzy z demokratycznie wybranych rządów na anonimowych niewybieralnych urzędników.
Ale za to dobry Helmut daje rok więcej rękojmi ( ͡º ͜ʖ͡
Jako gracz od ponad 20 lat czuje jak się cofamy w rozwoju. Niby prywatne serwery są ciężkie do zaimplementowania? Kurde, to niech się spytają twórców pierwszego battlefielda, Return to Castle Wolfenstein lub Counter strike'a, bo ewidentnie nie mają umiejętności.