Aktywne Wpisy

oldspiceedit +3
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
Fapam0rgana +217
Nigdy nie lubiłem kręcić afer, dlatego ten wpis ma służyć jako przestroga dla osób planujących wypoczynek w Bieszczadach. Chciałbym opisać swoją nieprzyjemną sytuację związaną z domkami letniskowymi Jaworówka w Wołkowyjach.
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem odwiedzić ten rejon Polski. Niestety, domek letniskowy, który wynająłem z rodziną, sąsiadował z domkami, których właściciel był podludziem i troglodytą. Choć nie wynajmowaliśmy domku od tych osób, wystawiłem im ocenę na Google, w której opisałem
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem odwiedzić ten rejon Polski. Niestety, domek letniskowy, który wynająłem z rodziną, sąsiadował z domkami, których właściciel był podludziem i troglodytą. Choć nie wynajmowaliśmy domku od tych osób, wystawiłem im ocenę na Google, w której opisałem
źródło: Screenshot_2024-09-04-19-53-58-39
Pobierz

kiedy przypada koniec ogólnie rozumianej młodości?
Ja się czuję jakby młodość mi spie...ła a do 30ki mam od pełnoletności dalej niż bliżej.
samopoczucie jakoś mocno złe nie jest ale ciężej się zebrać poćwiczyć, pobiegać i chyba przez to mam jakieś dziwne bóle szczególnie po wstaniu a to w kostce, kolanie itd. Jeszcze 10 lat temu 20-25 jak młody Bóg - tak pomyślę, to w ogóle(nie licząc jakichś zranień czy kontuzji) nie zaznałem bólu. Teraz już coś tam się pojawia.
Lekarze często lekceważą poziom teścia u młodych facetów. Dlatego że dolna granica ok 400 ng/ml wcale nie jest dobrym wynikiem i młodego faceta. Gdyż widelka wiekowe u mężczyzn często obejmują od 18 do ok 60 lat. O ile w wieku 60 lat taki poziom teścia jest w normie to np już w