Aktywne Wpisy
spirityfree +7
Imprezy integracyjne w korpo. Faktycznie to jest takie zło? Pytam osób, które na takich były. Zdarzyło się coś dziwnego. Mój chłopak pojechał na takie wydarzenie i od około 18 kompletnie przestał mi odpisywać. Rozumiem, że siedzenie z nosem w telefonie byłoby dziwne i absolutnie tego nie wymagałam ale tutaj kontakt urwała się całkowite. Odpisał dopiero następnego dnia. Proszę o wypowiedzi osoby, które faktycznie brały udział w takich wydarzeniach, innych proszę o nie
HlHl +40
Cos takiego przeczytalem i wydaje sie to dziwne. Jesli to prawda, to dlaczego tak jest? Lepiej zoptymalizowany silnik pod wzgledem oszczędnosci, czy jak?
#motoryzacja #samochody #kia #hyundai
@essos: Lepszy stosunek mocy do masy. Ja w wolnossącym 2.0 osiągałem zbliżone wartości spalania do 1.6 znajomych. Miałem może z 1-1.5L LPG\100 więcej w tych samych warunkach, a około 30KM i 40Nm więcej pod maską.
Porównanie. Masz na budowie sebixa i suchoklatesa. Sebix weźmie 4 worki na plecy i zaniesie na 3 piętro bez zmęczenia gdy w tym czasie suchoklates będzie z---------ł z jednym workiem 3 razy. Który więcej spali i się zmęczy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@essos: Nie, ale 1.6 jest znany jako ten bardziej trwalszy.