Aktywne Wpisy
pieknylowca +133
Tak wygląda 90% różowych - podróżniczek. Wyjazd w jakieś mało znane miejsce, zobaczenie czegoś nowego? A po co? Komu to potrzebne? Setny wyjazd do Włoch: super #podroze
źródło: 1000005916
Pobierz
ayyy_lmao +540
Czy w dobrym guście jest wydrukowanie w robocie na firmowej drukarce wypowiedzenia?
#pracbaza
#pracbaza

Ogólnie to mam problemy z pamięcią, zmniejszenie odczuwania emocji, blokada myślenia, cierpnięcie rąk przy noszeniu zakupów, mrowienie lewej półkoli głowy promieniujące do szyi, zdarzało się, że po przebudzeniu widzę zielone lub czerwone "piksele" za oknem (dosłownie taka mocna ziarnistość).
No i nie wiem co robić. Okulista nic nie wykrył, jedynie podwyższone ciśnienie w oczach (już jestem po laserach i jest ok), endokrynologa uregulowana. Jak byłem na #polandrock i rozmawiałem z lekarzem (kardiologiem), to też mi doradził, żeby skontrolować ten niedobór kwasu foliowego, a konkretnie co to powoduje. Aktualnie u tego neurologa to sam musiałem się dopytywać aby mi coś doradzić, a jak pytałem co to może powodować, to zbywał. Psychologa też odwiedziłem.
#lekarz #zdrowie #nfz