Aktywne Wpisy

agnostic +313
Proszę Państwa, oto butelkomat w Biedronce. Mówili, że trzeba wprowadzić system kaucyjny ale nie mówili, że nie można na o-------l ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#biedronka #heheszki #wroclaw #systemkaucyjny
#biedronka #heheszki #wroclaw #systemkaucyjny
źródło: 1000046659
Pobierz
źródło: temp_file119450909189948363
Pobierz

Nie wiem czy można być większa fajtłapa w życiu. Całe życie pracuje na magazynie i pogodziłam się z tym, ze na nic więcej nie mogę liczyć. Co z tego że znam język rosyjski i angielski jak się nie umiem porozumiewać, mówić w tych językach. Za czytanie i pisanie nikt mi nagrody nie da.
Odrzucili mnie w pracy na call center, koleżanka mnie wzięła i tylko powiedziała że mam byle co mówić. Ja tak nie potrafię. Siedziałam i milczałam a oni mnie maglowali. A wie pani co to za firma? Jakie ma Pani wady i zalety? Co pani potrafi najlepiej robić?
Spaliłam się że wstydu, było to dla mnie za dużo. Próbowałam swoich sił również na kasie i przetrwałam 3 dni. Ostatniego dnia wyszłam z płaczem. Ręce mi się tak trzęsły, jakalam się.
Przerabialam swoje lęki u psychologa, miałam i tak problemy z mówieniem, wyrażaniem swoich poglądów, uczuc. Z takiego domu wyszłam, gdzie mnie całe życie rodzice zastraszali mówiąc w skrócie. I jak tu sobie radzić w życiu? Zamarzyła mi się praca biurowa ale jak spojrzałam na moje CV to się zaśmiałam. No na pewno mnie przyjmą z podstawowym angielskim i doświadczeniem na magazynie. Brak znajomości, prezencji, brak pewności siebie.
I tak jest progres, potrafię się odzywać, potrafię się odgryźć niektórym bo kiedyś można było na mnie wylać wiadro pomyj a ja bym się jeszcze cieszyła..
Zamarzyły mi się studia, ksiegowosc, ale nie wiem jak miałabym zrobić praktyki pracując na dwie zmiany na magazynie
#zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
─────────────────────