Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: tez miałem rok temu fajna malolatke 19level, fotomodelka itp - mimo ze w łóżku dala mi najlepsze przeżycia (nawet kur@@ 500€/h nie robily takiej roboty jak ona) - no niestety dysonans poznawczy, inne charaktery, różnica wieku itp spowodowaly ze zaprzestalismy spotykania po 2 miesiącach, teraz jak o tym myślę na chłodno to uważam ze dobrze postapilismy z rozstaniem bo owa wybranka #hedonizm ostro + wygląd i $
  • Odpowiedz
@smallboobslover: Wjechałem do baru w którym dorabiala sobie moja luba, kazdy mnie na osiedlu zna wiec piąteczka ze wszystkimi, złożyło się tak ze w tym momencie było kilka osób co mi pieniądze wisiały i od chwili wejscia mialem jakies +2k Euro na lapie, dziewczyna zauważyła ukradkiem i jakoś poszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Rozumiem Cię stary. Mnie nie zablokowała, ale powiedziała że nie chce stalej relacji. Nie ruchała się z innymi przez pół roku, a później zaczęła. A mi się nie chce z innymi, a ona ze mną już nie chce. Nie zablokowała, ale nie chce mnie. A mnie kręci jak cholera, nawet byłbym z nią w związku gdyby chciała
  • Odpowiedz