Wpis z mikrobloga

• 0
@JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy A ja zawsze byłem przekonany, że to chodzi o celowe zabijanie osób zwierzęcych, a nie tylko ludzkich przez przypadek ( ͡º ͜ʖ͡º). Pani poślina Żukowska zniszczyła mi światopogląd.

• Odpowiedz
stąd taka krytyka odstrzału chorych dzików, choć to było potrzebne

@djtartini1: Jeśli nawiązujesz do tego wielkiego odstrzeliwania dzików chorych na ASF za czasów PiS-u, to tam problemem były nierealistyczne plany odstrzałów krytykowane nawet przez myśliwych, bo mieli odstrzelić w miesiąc tyle dzików ile w powiedzmy rok, pół roku (dokładnych liczb nie pamiętam). Do tego sposób walki taki średnio skuteczny, bo część dzików przeżywała odstrzeliwanie i uciekała na tereny do tej
  • Odpowiedz
@sEB-q: eeee wiesz, wedkarze lapia rybe, robia focie, daja jej buziaka i do wody, (tez porabane hobby z punktu widzenia, ryby) sproboj zrobić tak z dzikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@fraciu: co ty pi3333333333rdolisz ostatniuo bylem z ojcem po latach na znanym stanowisku wedkarskim - śmieci typu torba po zanecie i butla po browarze były wszedzie, kiepy i kapsle powbijane w ziemie - i nie nie byli to turysci jacyś - to znany spot wedkarski na wiśle - wedkarze tO UBER BRUDASY na kąpielskach nie ma tylu smieci co u moczokijów.
  • Odpowiedz
@fraciu: chłopie mowisz o starej gwardii a ja tam wdziiałem samych kolesi koło 40 z wypasionym sprzetem i furami - to co dziadki przychodza jak nikt nie widzi? fleje jestescie taka prawda - a jak wam sie haczyki pozrywaja to co wyławiacie? juz ni3 pi3rdol tych swoich truizmow o MODERN FISHING kiss & bye XD
  • Odpowiedz