Aktywne Wpisy
padzi +203
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
buhaj32 +129
Nowy członek rodziny - Fafik. #pokazpsa
Teraz myślę o wyjeździe nad morze w październiku, bo nigdy nie byłam, ale jednak bardziej Kaszuby niż Trójmiasto. No i raczej samochodem, żeby swobodnie przemieszczać się pomiędzy miejscowościami niż transportem publicznym, który ograniczy mnie do większych ośrodków.
Ciężko mi wobec tego będzie z podróżami zagranicznymi, bo już wiem, że lot np. do Paryża i siedzenie tam przez kilka dni nie są dla mnie xd. Bliższe kraje na pewno objadę samochodem. Zacznę od Litwy. A z dalszymi zobaczę. Marzę o Rosji.
#podroze #oswiadczeniezdupy
Oczywiście, docenię kunszt takich rzemieślników i budowniczych, bo zbudować takie coś, to trzeba mieć łeb na karku, ale w żaden sposób nie odmieni to mojego życia.
Dwa tygodnie później poszedł do jakiegoś muzeum, poogladal obrazy, i w sumie stwierdził to samo, co ja
@amozetoostatniraz: Zainstaluj sobie apkę Szwajcaria Kaszubska. https://szwajcariakaszubska.com
@amozetoostatniraz: Myślę, że większość ludzi tak ma. To ja jestem w mniejszości bo mnie natura średnio interesuje i lubię miasta, architekturę itd.
Tzn. lubię pójść do lasu, ale do tego mi wystarcza najbliższy las, 10 minut samochodem. Za granicą zwiedzam miasta.