@Zamroczony: W biustonoszach też potrafią chodzić przez tydzień albo dłużej bez prania. Wąchają tak jak niektórzy faceci skarpetki i jak nie śmierdzą tak, że aż odrzuca, to jazda kolejny dzień. Dodam, że ja skarpetek mam od z-------a, natomiast w ubiegłym roku odkryłem idealne (na ciepłe miesiące), bo ani nie stopki, ani nie za wysokie, takie do kostki z super bawełny) i kupiłem sobie cztery 2-paki, więc codziennie zakładam świeże. Z
@b_oski: z ciekawości o jakich skarpetkach mowa? bo mam identycznie, znalazłem po prostu idealne, nie ważne czy zima czy lato są po prostu idealne ZAWSZE :D
@fizzly: Hugo Boss wyprodukowane w Turcji (są też Sri Lanki i inne Bangladesze). Tego typu marki mają lepsze i gorsze produkty, choć akurat HB jest pod tym względem dość równe.
@Zamroczony @fizzly @b_oski @Hazzy90 co w tym dziwnego? Ja noszę co półtorej tygodnia, jak śmierdzą to psikam dezororantem i jak juz naprawde smierdza albo biore kompiel, to zmieniam. Ludzie i tak tego nie wiedzą ile nosisz majtki
@Zamroczony: Bo ten kto widział w jakim brudzie potrafią żyć kobiety ten się w cyrku nie śmieje. R-------e kosmetyki, jedzenie i dziesiątki ubrań to jakieś 50% przypadków jak żyją same
@Zamroczony: poczekajcie aż dowiecie się o biustonoszach. Moja dziewczyna (studentka medycyny notabene) urządziła mi kiedyś awanturę jak powiedziałem jej żeby zmieniła stanik po powrocie z siłowni.
#logikarozowychpaskow #rakcontent
Dodam, że ja skarpetek mam od z-------a, natomiast w ubiegłym roku odkryłem idealne (na ciepłe miesiące), bo ani nie stopki, ani nie za wysokie, takie do kostki z super bawełny) i kupiłem sobie cztery 2-paki, więc codziennie zakładam świeże. Z
@Bonaparte_34: przynajmniej piorą je jeszcze rzadziej niż biustonosze. ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)