Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +31
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
#internet #elektronika #netia #mobilevikings #njumobile #virginmobile #poznan #polska
Światłowodu nigdy bym na bezprzewodowy nie wymienił...
@WykopowyInterlokutor: Tja, zwykła czteroosobowa rodzina jak moja średnio 600 na miesiąc.
Poruszyłeś limit pobieranych GB ale zapomniałeś jeszcze o pingu który w radiowym jest około 50-60ms co w przypadku gier online całkowicie wyklucza rozgrywkę z ludźmi na światłowodach z pingiem 5ms.
Ja z tego powodu od paru lat nie przedłużam umowy, tj. mam internet, płacę za niego, ale bez umowy na czas okreslony. Trzeba coś jakieś pół roku wykrecać się od podpisywanja nowej i jest luzik.
zaryzykowałbym
6 osób, w tym jedno dziecko które sporo ogląda YT, plus jedna osoba pracująca z domu, reszta przeciętni użytkownicy internetu - 500-800 GB miesięcznie, co kosztuje 60 zł(brak limitów)
Ale ilość danych już nie, tu się z opem nie zgodzę
@WykopowyInterlokutor jakieś 12 lat temu bawiłem się w statystyki i minimalnie wychodziło mi 300 GB miesięcznie
Teraz są YouTuby, Netflixy w 4K, pewnie całościowo na dom to idzie z 1TB miesięcznie