Uwaga Mieli i Mirabelki! Wypadek na 261 km A4 w stronę Wrocławia. Wyciągnęliśmy młoda kobietę z samochodu, karetka już ją zabrała. Chyba nic jej się nie stało. Uważajcie na siebie. #motoryzacja #polskiedrogi
@HardWax: podstawowe pytanie: jeśli była przytomna, auto nie płonęło, to dlaczego ja wyciągaliście? Jedną z rzeczy, których się obawiam w przypadku teoretycznego wypadku jest to, że świadkowie zaczną mnie siłą wyszarpywać z auta, zamiast pozostawić to ratownikom medycznym, którzy upewnią się, że nie ma ryzyka uszkodzenia rdzenia kręgowego.
Wypadek na 261 km A4 w stronę Wrocławia.
Wyciągnęliśmy młoda kobietę z samochodu, karetka już ją zabrała. Chyba nic jej się nie stało.
Uważajcie na siebie.
#motoryzacja #polskiedrogi
@HardWax: podstawowe pytanie: jeśli była przytomna, auto nie płonęło, to dlaczego ja wyciągaliście? Jedną z rzeczy, których się obawiam w przypadku teoretycznego wypadku jest to, że świadkowie zaczną mnie siłą wyszarpywać z auta, zamiast pozostawić to ratownikom medycznym, którzy upewnią się, że nie ma ryzyka uszkodzenia rdzenia kręgowego.
@goferek: zawinięcie fury na dziuple razem z kierowczynią byłoby lekkim przegięciem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@HardWax: w takim razie kolizja a nie wypadek
@galonim: a auto bezwypadkowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)