Wpis z mikrobloga

Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.

Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.

#nieruchomosci #polityka
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mickpl niestety pociąg dla nas dawno odjechał, a było trzeba brać kredyt w pandemie to nie, człowiek siedział jak taki ciul i marzył o lepszym jutrze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mickpl: No dawno powstania nie było w tym kraju, a przypominam, że jesteśmy dość znani z takich zabaw. Co się stało z Polakami? Nie potrafimy już walczyć o swoje?
  • Odpowiedz
jak myslisz krotkowzrocznie to w sumie fajny program socjalny. Ale my tu o kraju mowimy

@flenik: aaa czyli nie umiesz odpowiedzieć na to pytanie...
  • Odpowiedz
@paul772: odpowiadam tobie na pytanie

ale z kredytem bk0 to więcej ludzi będzie mogło pozwolić sobie na mieszkania, czy mniej?

w ogolnym rozrachunku i w dluzszym okresie czasu mniej.

• Odpowiedz
@mickpl nikt nikogo nie wywiezie. Ci co głosowali na nich to łączy ich jedno 8 gwiazdek. Nic innego im nie trzeba. No może kolejnej dawki przypominającej bo w TVN tak powiedzieli
  • Odpowiedz
@mickpl wziąłem bk2, bo mogłem, gdyby go nie było, to kupiłbym taniej - inny dom, który oglądałem podrożał gdzież od lutego do sierpnia o 10% xd
Gdyby nie Bk to pewnie autentycznie ceny nieruchów by spadały
  • Odpowiedz