Wpis z mikrobloga

Jak człowiek 12 lat temu próbował coś zdziałać w FM group to tylko rodzina i znajomi wiedziała żem debil, a teraz... Nie ma to jak media społecznościowe #frajerzyzmlm
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MirkobIog: to mi przypomina tą historię o tym jak Louis Vuitton urządził ognisko ze swojej niesprzedanej kolekcji torebek- każda miała na metce co najmniej kilka tyś $. Oczywiście jakieś samice się zesrały że zamiast niszczyć, mogli je rozdać, porobić promocje itp. Przedstawiciel firmy wyjaśnił im mechanizm w dużym skrócie- jakby obniżyli ceny i plebs zacząłby chodzić z ich torebkami to wtedy straciliby renomę, a co za tym idzie ich target
  • Odpowiedz
@Plp_: 100% racji, branża luksusowa istnieje, bo są ludzie, którzy mają bardzo dużo pieniędzy i chcą je wydać. Nie ma w tym nic złego, ale przestańmy udawać, że ma to związek jakością produktu.
  • Odpowiedz
@Walimbrachol: myślę że właśnie to był duży błąd grupy FM bo należało wejść we współpracę ze znanym piłkarzem Kraken...wróć Grociskim i markom cipo&baxx i to by był strzał w dziesiątkę dla perfum FM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gorillaz Ja byłem w liceum i na początku studiów w dwóch mlm, Lou Pre i Souvre to był podobny asortyment co FM Group, tak naprawdę byla grupka osób xo przeskakiwała z jednej firmy do drugiej, gdzie dało się więcej zarobić. Potem kilka lat później dołączyłem do IM Mastery Academy i jest wiele podobieństw w tych systemach, ale tak naprawdę element odsprzedaży jak w tamtych mlm nie istnieje w IM, więc ciężko
  • Odpowiedz
@Walimbrachol: K---a ale mam potężny flashback. I ciarki zażenowania, że będąc patusem słuchającym Hemp Gru itp. oraz biegając w dresach i paląc zioło cały czas spróbowałem zostać potężnym biznesmenem zacząłem zapraszać znajomych na mityczne spotkania biznesowe do KFC XDD Gdzie większość kojarzyła mnie z fifką i pato rapsami słuchanymi od gimbazy. A tu nagle mówię im o rozlewni perfumów i Beckhamie z-------m XDDD O k---a, zrobiłeś mi wieczór XD
  • Odpowiedz