Wpis z mikrobloga

@sezonowiec1: co trzeba mieć z głową, mając do wyboru tyle zbiórek charytatywnych albo nie wiem, kupić samemu sobie coś fajnego ktoś wybiera przelanie własnej kasy bydlakom z pisu xD
  • Odpowiedz
nie jestem niczyim kandydatem

@2xpapanalepiku: oczywiście, że nie! Towarzyszu jesteście już pełnoprawnym pisowskim trollem, od rana napisałeś już kilkadziesiąt (może kilkaset?) postów ku chwale organizacji przestępczej zwanej dla niepoznaki partią PIS!
  • Odpowiedz
@sezonowiec1: ale jesteś odklejony, jak typowy lewak xD jakiś random z konfy chce wpłacić swoje pieniądze i zaczynasz z: oo konfa jest razem z pisem, olaboga konfa się sprzedała xD zero logicznego myślenia u lewaków
  • Odpowiedz
jakich dowodów potrzebujesz? Mam ci znaleźć stare posty l3stka i zestawić z nowymi? Zresztą zobacz sobie wpisy berkowicza i wiplera jak to ubolewają nad decyzją PKW XD

@maximilianan: mówisz że konfa jest zawsze za pisem a Ty mi tu wyjeżdżasz z wpisami jakiegoś wykopka xD no to udowodnij swoją tezę że konfa jest zawsze za pisem bo póki co to lewica czy PO głosuje częściej razem z pisem niż konfa.
  • Odpowiedz
@maximilianan: partią która najczęściej głosuje z PiS jest PO, a po niej lewica. KO to bis bis. Na ostatnim miejscu jest konfederacja pod tym względem więc o czym dzieciaku piszesz xD

Po drugie, autor posta to drugi dzieciak z IQ lewicy czy innego wyborcy, który przeczytał że jakiś random z neta zadeklarował że wesprze pis po czym wywnioskował że partia konfederacja wspiera pis finansowo xD logiczne nie? xD
  • Odpowiedz