Aktywne Wpisy

picasssss1 +894
źródło: IMG_20250625_073356
Pobierz
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.

![[ENG] Turyscie odmówiono wjazdu do USA i trafił do więzienia za mema z JD](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3c5dccd8bc7ba95f7d2a28742052edae6016a50c031e4d5f7ff574b8e6b55102,q80.webp)
Mordo, konfederacja nigdy z pisem, mordo, mówię Ci, my idziemy wywrócić ten stolik mordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze 3 lata i w następnych wyborach wymienia się z SuwPolem xD
#polityka #4konserwy
źródło: Screenshot_20240830_073159
Pobierz@sezonowiec1: No i dobrze, lepszy PIS od PO( ͡° ͜ʖ ͡°) a stolik wlasnie wywracają, władzy;)
@2xpapanalepiku: oczywiście, że nie! Towarzyszu jesteście już pełnoprawnym pisowskim trollem, od rana napisałeś już kilkadziesiąt (może kilkaset?) postów ku chwale organizacji przestępczej zwanej dla niepoznaki partią PIS!
@maximilianan: jakiś dowód na to czy tak tylko p--------z bzdury?
@maximilianan: mówisz że konfa jest zawsze za pisem a Ty mi tu wyjeżdżasz z wpisami jakiegoś wykopka xD no to udowodnij swoją tezę że konfa jest zawsze za pisem bo póki co to lewica czy PO głosuje częściej razem z pisem niż konfa.
@Przegrywek123: wiesz czego jeszcze nie widać? Screena przelewu.
Ale rozumiem że wyznajesz zasadę że w internecie się nie kłamie XD
Po drugie, autor posta to drugi dzieciak z IQ lewicy czy innego wyborcy, który przeczytał że jakiś random z neta zadeklarował że wesprze pis po czym wywnioskował że partia konfederacja wspiera pis finansowo xD logiczne nie? xD