Konfederaci będą pisowcom sponsorować kampanie wyborczą XDDDD Mordo, konfederacja nigdy z pisem, mordo, mówię Ci, my idziemy wywrócić ten stolik mordo ( ͡°͜ʖ͡°) Jeszcze 3 lata i w następnych wyborach wymienia się z SuwPolem xD
@wielbiciel_storm_iron: my od kilku lat mówimy, że konfa razem z pisem zawsze i wszędzie, konfiarze kwiczą, że nie. No a jak przychodzi co do czego to się okazuje, że "lewaki" znowu miały rację xD ile dowodów potrzeba, żebyście przyznali oczywistą oczywistość?
@2xpapanalepiku: oczywiście, że jesteśmy dumni z Pana Premiera Donalda Tuska.
A będziemy jeszcze bardziej, gdy już dopełni się dzieło zdelegalizowania pisowskiej zorganizowanej grupy przestępczej, konfabulackiej ruskiej agentury, a tacy antypolscy zdrajcy jak ty zostaną deportowani.
@2xpapanalepiku: no i dobrze, bo byś wyskoczył z jakimś cpk albo zdjęciem Pana Tuska z jakimś niemieckim politykiem w europarlamencie, a jak wiadomo powinien ich wszystkich nienawidzić xD
@sezonowiec1: beka, że jak ktoś wstawi coś na ukraińców, to pewnie ruskie prowo, a jak jakiś typ sobie napisał coś na tt, to dajecie wiarę, niczym wtedy, gdy stonóg wstawił filmik na stanowskiego xDDD
@2xpapanalepiku: pisałem o wspieraniu, nie o głosowaniu. Nie musisz się przejmować. Od osób które uwielbiają antypolskie partie nikt nie oczekuje umiejętności czytania ze zrozumieniem.
A każda inicjatywa obnażania antypolskiej polityki Tuska
Na przykład inicjatywa wysyłania pieniedzy antypolskiej partii PIS?
@sezonowiec1: I to jest ta właśnie ten prawacki honor i trzymanie się własnych wartości. Z antypis do czemu mielibysmy nie bratać się z pisem w 5 minut
Znacie kogoś kto popełnił #s---------o? Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
Mordo, konfederacja nigdy z pisem, mordo, mówię Ci, my idziemy wywrócić ten stolik mordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze 3 lata i w następnych wyborach wymienia się z SuwPolem xD
#polityka #4konserwy
źródło: Screenshot_20240830_073159
Pobierz@Lefty: xDDD
Nawet nie chce mi się wymieniać tych decyzji
A będziemy jeszcze bardziej, gdy już dopełni się dzieło zdelegalizowania pisowskiej zorganizowanej grupy przestępczej, konfabulackiej ruskiej agentury, a tacy antypolscy zdrajcy jak ty zostaną deportowani.
@wortor: to zamyka temat
@2xpapanalepiku: pisałem o wspieraniu, nie o głosowaniu. Nie musisz się przejmować. Od osób które uwielbiają antypolskie partie nikt nie oczekuje umiejętności czytania ze zrozumieniem.
Na przykład inicjatywa wysyłania pieniedzy antypolskiej partii PIS?
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale fejkowe julki to pewno łykasz jak młody pelikan
Z pozdrowieniami od Koalicji Obywatelskiej :3
Chorągiewy