Wpis z mikrobloga

@JKF144 czuję się w Polsce bezpieczniej bo koalicja nie rozdaje wiz imigrantom :)
Zacząłem lepiej zarabiac :)
Wpadło tuskowe więc z małżonką staramy się o drugie dziecko :)
Ogólnie czuję jakby Polska rozkwitała a ostatni raz tak czułem się podczas przednich rządów PO :)

I to dopiero pierwsze miesiące rządów :) a wy postkomunistyczne konfedopisowskie pachołki d--y nasmarowane?
  • Odpowiedz
@Gours: Co z elektrownią atomową? Co z CPK? Czy koalicja ma jakies inne propozycje na rozwój polski oprócz dotowania deweloperów za pomoca kredytu 0%, z którego tak chcą zrezygnować a nie do końca. Co z resztą obietnic? Gdzie ta kwota wolna od podatku, gdzie zniesienie składki zdrowotnej? Nie ma większego kłamcy w polskiej polityce niż Tusk i ta banda.
  • Odpowiedz
@Notes @Gours Szkoda, że te PO'wskie pachołki doszły do władzy bo właśnie mamy 4 lata zaprzepaszczonego rozwoju gospodarczego i dawania d--y Niemcom, a już nawet Ukraincom
  • Odpowiedz
  • 8
@look997

@Gours: Ten portal był zawsze prokorwinowski, to wyście go zatruli. Bezczelne z twojej strony.

Xd, każdy kuc będący Korwinem nawet by nie splunal na PiS bo szkoda śliny
  • Odpowiedz
  • 28
@JKF144: jak to co, dzbanie. Śledz informacje, a nie tylko siedzisz jak debil na tej głównej. O atomie ostatnio prawie codziennie były jakieś informacje z postępów. W sprawie CPK przecież też w końcu idą do przodu. Zniesienie składki zdrowotnej czy obniżenie? Obniżenie jest planowane od przyszłego roku, jest nawet zabezpieczenie w budżecie. Kwota wolna jest planowana na 2026, ale zobaczymy jak wyjdzie.

Zamiast mnie tutaj dopytywać jak taki ostatni dzban
  • Odpowiedz
@Gours: fur Deutschland dzbanie, informacje k postępie a rzeczywisty postęp to dwie różne rzeczy. Tusk ma podejście pachołka i wasala do Niemców i UE, jak PO wygrała to w Niemczech otwierali szampana bo już wiedziano że będą mieli pachołka na stanowisku premiera i zablokują ważne inwestycje
  • Odpowiedz
@Gours: Jak im zabrali TVP i przekierowali całą uwagę na boty w internecie to z dnia na dzień wszystkie komentarze na portalach stały się antyrządowe. Czytać się nie da bo to takie TVPiS dla młodszych.
  • Odpowiedz