Aktywne Wpisy

AXSIS +1
#gielda
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?

MinisterKoryto +37
Najbardziej absurdalną rzeczą jaka się dzieje w piłce obecnie, to wystrzał formy Norwegów, Bodo za chwilę w ćwierćfinale LM z praktycznie samymi Norwegami, przecież chłopy jak się poukładają w reprze to rozjadą mistrzostwa XD
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna

@mirko_anonim: to o gościu co nie ma 28 lat jeszcze, robi w marketingu, małej wytwórni muzycznej i płaci alimenty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
Moja ma 18 lat ja 33
Godne życie może być zapewnione bez posiadania dużych zasobów, ty mówisz o luksusach raczej. Poza tym raczej jestem zwolennikiem wspólnego dorabiania się. Z takim podejściem daleko nie zajedziesz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Nom, i ile jesteście razem?
A zresztą, przed nią jeszcze studia najpewniej. ;)
żeby tak było to bym naprawdę musiał mieć wybitny wygląd i hajs, albo dynaminę jak top 1% społeczeństwa
@kabotyno: ale "małolata" to ma 15-16 lat a nie 20+ nwm skąd ciągle takie myślenie że kobieta 25 nagle jest tysiąc razy mądrzejsza jak laska 20 letnia xd
Powiem ci tak, takie bolcowanie jest ze glowa mala
@mirko_anonim: Głównym problemem w tym wpisie jest to, że większość mężczyzn przez całe życie nie będzie na tyle ustabilizowana finansowo, aby zapewnić partnerce godne życie. Ty piszesz o jakiejś garstce bogatych mężczyzn, którzy bez problemu znajdą dużo młodsze kobiety chętne na "zapewnienie godnego życia".