Aktywne Wpisy
Hej Mirki i Mirabelki,
Piszę, bo mamy ogromny problem i liczymy na Wasz #wykopefekt. Moja żona zamówiła telefon i zegarek o łącznej wartości 3500 zł na raty w sklepie Euro RTV AGD. Przesyłkę miała dostarczyć firma DPD, ale niestety paczka nigdy nie dotarła.
W systemie DPD status paczki jest oznaczony jako „doręczona”, mimo że kuriera w ogóle nie było w miejscu doręczenia, co mamy potwierdzone przez monitoring z dnia 05.12.2024. Paczka
Piszę, bo mamy ogromny problem i liczymy na Wasz #wykopefekt. Moja żona zamówiła telefon i zegarek o łącznej wartości 3500 zł na raty w sklepie Euro RTV AGD. Przesyłkę miała dostarczyć firma DPD, ale niestety paczka nigdy nie dotarła.
W systemie DPD status paczki jest oznaczony jako „doręczona”, mimo że kuriera w ogóle nie było w miejscu doręczenia, co mamy potwierdzone przez monitoring z dnia 05.12.2024. Paczka
źródło: DPD KRADNIE I OSZUKUJE
Pobierz
Goronco +140
Cały weekend różowa miała passive-aggresive podejście do życia, a oliwą do ognia były okoliczności, w których różni znajomi akurat jadą w najbliższym czasie na wakacje. Siedziala i analizowała sobie gdzie każdy jedzie, skąd ma pieniądze i ile to będzie ich kosztować xD
Potem oglądała na instagramie miejsca do których tamci jadą i komentowała w stylu:
Albo
Potem oglądała na instagramie miejsca do których tamci jadą i komentowała w stylu:
Ale Paula będzie miała fajnie, że tam jedzie. Pewnie zrobi spoko zdjęcia :) ja oczywiście nie :)
Albo
źródło: temp_file7323669544798883648
Pobierz

Jak dochodzi do tego, że dana relacja "wskakuje" na romantyczny tor?
Nie rozumiem tego aspektu w ogóle.
Są se ludzie i się znają i nagle k---a zaczynają być razem, a co się dzieje pomiędzy to ja nie wiem. To jest wszystko jakieś czary, nie rozumiem tego nic a nic.
#s----------e
@Barakut: To są urojenia wykopków, żadna normalna kobieta tak nie reaguje, powie Ci tylko, że nie jest zainteresowania czy coś i tyle, nie zarywaj do typowych julek ani karyn i będzie dobrze.
Że to nie przechodzi na poziom romantyczny to tylko dlatego że są ograniczenia kulturowe albo ludzie kogoś już mają albo mają lepsze rzeczy do roboty
to aplikacja stworzona do zarabiania a nie łączenia ludzi
Nie oczekuj, że