Aktywne Wpisy

wfyokyga +112
źródło: temp_file6263327693831224378
Pobierz
FS670ES 0
Czy w 2024/2025 opłaca się wchodzić w naukę Java mając 40 lat na karku ? Późnymi wieczorami jestem w stanie znaleźć 3-4h dziennie na naukę.
Z jednej strony obecnie spokojna praca na UoP w Product Information Management (excel, platformy do zarządzania bazami danych, druga linia wsparcia technicznego dla krajów) 13k brutto plus premia roczna, czas po pracy dla rodziny. Z perspektyw myślałem żeby dołożyć SQL, albo pójść w stronę Product Ownera jakby się
Z jednej strony obecnie spokojna praca na UoP w Product Information Management (excel, platformy do zarządzania bazami danych, druga linia wsparcia technicznego dla krajów) 13k brutto plus premia roczna, czas po pracy dla rodziny. Z perspektyw myślałem żeby dołożyć SQL, albo pójść w stronę Product Ownera jakby się

Jak dochodzi do tego, że dana relacja "wskakuje" na romantyczny tor?
Nie rozumiem tego aspektu w ogóle.
Są se ludzie i się znają i nagle k---a zaczynają być razem, a co się dzieje pomiędzy to ja nie wiem. To jest wszystko jakieś czary, nie rozumiem tego nic a nic.
#s----------e
@Barakut: normalnie, podpisujesz umowę u notariusza
każdy to wie
źródło: temp_file8792246511271123646
Pobierzchyba że podejdziesz, ja się nie znam
chodzi mi o inicjacje samej romantycznej części
ładniej brzmi że masz znajomość potem pożądanie obustronne i powstaje relacja romantyczna
ale to każdy inaczej może
@vieniasn: a na końcu zdrada, rozwód i alimenty
źródło: temp_file4065366596099305131
Pobierz@vieniasn wymierająca rasa na wypoku, kiedy małe vieniasnki?
@Barakut:
źródło: 024
Pobierz