Wpis z mikrobloga

#pytanie do normików
Jak dochodzi do tego, że dana relacja "wskakuje" na romantyczny tor?

Nie rozumiem tego aspektu w ogóle.
Są se ludzie i się znają i nagle k---a zaczynają być razem, a co się dzieje pomiędzy to ja nie wiem. To jest wszystko jakieś czary, nie rozumiem tego nic a nic.

#s----------e
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Barakut: jak masz więcej niż 20 lat i nie ogarniasz to już raczej nigdy nie ogarniesz, ale nie ma w tym nic złego
głową muru nie przebijesz
  • Odpowiedz
@Barakut: Od pocałunku do penetracji długa druga no chyba, że jesteś mokebe XD a tak na poważnie powinnineś wyczuć ten "odpowiedni" moment i spróbować pocałować jak tego nie zrobisz to trafisz do zakładki freindzone i tyle z wielkiej miłości. Większość kobiet uważa, że to facet pownien wykonać pierwszy ruch.
  • Odpowiedz
  • 0
@LukasUK: właśnie to ostatnie zdanie to problem

powinieneś wykonać pierwszy ruch, ale jak jesteś brzydki to wtedy jest to molestowanie i jesteś zbokiem

hellohumanresources.png
  • Odpowiedz
@Barakut: no właśnie to jest cały klucz relacji międzyludzkich, to wynika bezpośrednio z uwarunkowan kulturalnych. W naszej kulturze wygląda to inaczej niż np w Azji albo Amazonii. U nas jest przyjęte, że jako mężczyzna wykazujesz inicjatywę. Zatem jak widzisz kobietę która ci się podoba to ją uwodzisz albo inaczej flirtujesz z nią. Jest to taki rodzaj rozmowy, który gdy skupisz się tylko na warstwie tekstowej że tak powiem wydaje się
  • Odpowiedz
  • 2
@greenbong: o, bardzo dziękuję za bardzo rzeczową wypowiedź

kurde trudne to wszystko, ehhh, spędziłem cały okres dojrzewania jako wyrzutek i nie umiem into społeczeństwo
  • Odpowiedz
@Barakut: mam podobnie, od gimnazjum nałogowo grałem w tibie, cała młodość mi upłynęła przed kompem. Dopiero gdzieś mając 23-24 lata zacząłem się tego wszystkiego uczyć od zera zupełnie. Teraz mam 30 i na luzie mogę powiedzieć, że wszystko jest do nauczenia się, to są zwykle umiejętności tak jak każde inne, nad którymi trzeba pracować.
  • Odpowiedz
@vieniasn: nom to prawda

powinieneś wykonać pierwszy ruch, ale jak jesteś brzydki to wtedy jest to molestowanie i jesteś zbokiem

@Barakut: właśnie o to chodzi, że to nie jest problemem tylko problemem jest to, że Ty w ogóle o tym tak myślisz
jasne, że istnieje taka zależność, że jak jesteś brzydki to Twoje szanse spadają drastycznie, ale c--j z tym xd masz dwie opcje - albo godzisz się z
  • Odpowiedz
  • 0
@Lefty: o k---a stary, bardzo dzięki za tak długą i rzeczową wypowiedź, nie spodziewałem się, że ktoś tyle mi napisze xD

to co piszesz ma sporo sensu, pomyślę o tym

tylko nie być creepem może być trudno nie wiem xD
  • Odpowiedz
@Barakut: nie ma problemu xd akurat mam spoko nastrój

nawet jak będziesz creepem to też c--j z tym serio xd ważne jest to byś nie był creepem dla przyjemności i wyciągał wnioski, że coś faktycznie o-------ś i może to nie jest najlepszy pomysł na przyszłość

99% typów w tym ja musiało / musi się nauczyć relacji z dziewczynami i wszyscy popełniali jakieś błędy, które dzisiaj nazwalibyśmy bycie creepem xd jakieś
  • Odpowiedz
  • 1
@Lefty: niby postanowiłem się poddać, ale kurde samotno w c--j czasem i boli i sam nie wiem co robić

zwłaszcza, że jestem dużo wśród ludzi w nowym kołchozie, w tym ładnych dziewczyn, w tym ludzi w związkach chodzących za rękę i się patrzy na to i jakoś przykro

eh
  • Odpowiedz
@Barakut: hm wiesz jak chcesz się poddać to wtedy już też nie smutaj xd jak smutasz i boli to znaczy, że nie chcesz się poddać imo
no to jak masz teraz taką sytuację w kołchozie to podejdź do tego tak : nie nastawiaj się na nic romantycznego z nikim tylko skup się na nawiązaniu jakiejkolwiek relacji z kimś tam (najlepiej mieszanką płci) i już samo to Ci pomoże zrobić kolejny
  • Odpowiedz