Aktywne Wpisy

janekhe +37
Kto pamięta plusuje
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
źródło: d8355ae354f6b1dbacd3afb71acc29ca16c85bc6413cb1add669d8dd07d3a01e
Pobierz
ish_waw +68
Nazywam się Ciri-Skłodowska. Nikt mi nie da plusa, bo jestem radioaktywna.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak dochodzi do tego, że dana relacja "wskakuje" na romantyczny tor?
Nie rozumiem tego aspektu w ogóle.
Są se ludzie i się znają i nagle k---a zaczynają być razem, a co się dzieje pomiędzy to ja nie wiem. To jest wszystko jakieś czary, nie rozumiem tego nic a nic.
#s----------e
głową muru nie przebijesz
powinieneś wykonać pierwszy ruch, ale jak jesteś brzydki to wtedy jest to molestowanie i jesteś zbokiem
hellohumanresources.png
@Barakut: Pijecie oboje a-----l.
kurde trudne to wszystko, ehhh, spędziłem cały okres dojrzewania jako wyrzutek i nie umiem into społeczeństwo
@Barakut: właśnie o to chodzi, że to nie jest problemem tylko problemem jest to, że Ty w ogóle o tym tak myślisz
jasne, że istnieje taka zależność, że jak jesteś brzydki to Twoje szanse spadają drastycznie, ale c--j z tym xd masz dwie opcje - albo godzisz się z
to co piszesz ma sporo sensu, pomyślę o tym
tylko nie być creepem może być trudno nie wiem xD
nawet jak będziesz creepem to też c--j z tym serio xd ważne jest to byś nie był creepem dla przyjemności i wyciągał wnioski, że coś faktycznie o-------ś i może to nie jest najlepszy pomysł na przyszłość
99% typów w tym ja musiało / musi się nauczyć relacji z dziewczynami i wszyscy popełniali jakieś błędy, które dzisiaj nazwalibyśmy bycie creepem xd jakieś
zwłaszcza, że jestem dużo wśród ludzi w nowym kołchozie, w tym ładnych dziewczyn, w tym ludzi w związkach chodzących za rękę i się patrzy na to i jakoś przykro
eh
@Barakut: w skrócie to wygląda mniej wiecej tak jak na screenie
źródło: d6d831bf-49c5-4f27-aaa4-86cdb61a1f73
Pobierzno to jak masz teraz taką sytuację w kołchozie to podejdź do tego tak : nie nastawiaj się na nic romantycznego z nikim tylko skup się na nawiązaniu jakiejkolwiek relacji z kimś tam (najlepiej mieszanką płci) i już samo to Ci pomoże zrobić kolejny