Wpis z mikrobloga

@gorobei: dla polityków i dla społeczeństwa, portale i obce media typu tvn wyborcza onet wmawiają im że pieski i kotki są ok ale dzieci nie, maja się puszczać z kim popadnie, pranie mózgu od rana do wieczora i takie są skutki
  • Odpowiedz
@IIIIIIIIIIIIIIIII: Nie zgodzę się.

Dla polityków najważniejsze jest żeby wygrać wybory. W związku z tym konieczne jest tworzenie specjalnych ofert dla kobiet i większe skupienie na nich ponieważ:
- kobiety są bardziej kolektywne od mężczyzn, względem bycia danej płci (tzn. kobiety mają większą tendencję do jednoczenia się z powodu bycia kobietą, niż mężczyźni z powodu bycia mężczyzną),
- Kobiet jest statystycznie trochę więcej od mężczyzn
- kobiety bardziej preferują system jako państwo opiekuńcze niż
  • Odpowiedz
umknęło ci jedno kto płaci największy zus kobiety? one najmniej wnoszą do wspólnej kasy kto będzie płacić zus jak nie będzie nowych dzieci nowych pracowników koty psy ? kto najwięcej wkłada do państwowej kasy, nie kobiety, dlaczego maja mieć przywileje od rządu i zasiłki za co za feminizm? więc sam rząd się udupia w tym momencie hodując bezdzietne baby które do niczego nie są potrzebne bo każdą robotę może odwalić facet i
  • Odpowiedz
@IIIIIIIIIIIIIIIII: w ich interesie jest być na stołkach, a do tego potrzebne jest poparcie właścicieli mediów i mumii europejskiej.

Demokracja rozumiana jako "każdy ma głos" po prostu nie działa, nigdzie, bo zawsze - zawsze! - wyniesie do władzy rozdawaczy nie swoich pieniędzy.

przybysze to w większości niepracujące bydło biorące zasiłki

Wiem. I oni też wiedzą. I co z tego? Oni TERAZ mają z tego władzę i wpływy oraz forsę. I
  • Odpowiedz
@IIIIIIIIIIIIIIIII: Tak jak użytkownik wyżej napisał i jak wcześniej ja napisałem, polityków interesuje własne dobro, nie kraju.

więc w końcu na kogoś trafi jak zus dupnie to oni dupną

Jestem w pełni przekonany że w razie kryzysu lub załamania systemu, to patrząc na całość społeczeństwa politycy ucierpią na tym najmniej.

druga sprawa w ich interesie jest mieć więcej podatników a jak wiesz przybysze to w większości niepracujące bydło
  • Odpowiedz