Aktywne Wpisy

SilesianPill +110

LaudatorLibertatis +804
W trakcie sprawdzania biznesów Lewandowskiego natrafiłem na Rafała Collinsa i jego tajemnicze zniknięcie z kilku firm. Zapraszam na analizę biznesów Braci Collins, którzy występowali w TVN Turbo, dawali pracę Tomaszowi Komendzie, pokazywali się na balu charytatywnym swojej fundacji z Lechem Wałęsą i grali z WOŚP dając do licytacji rzekomo luksusowe zegarki stworzonej przez siebie marki Tismo Geneve.
Co jest w tle tych historii? Kilkanaście spółek w Polsce i Wielkiej Brytanii, wyrok karny, egzekucje
Co jest w tle tych historii? Kilkanaście spółek w Polsce i Wielkiej Brytanii, wyrok karny, egzekucje
źródło: posp2 20260406
Pobierz

Mirki - mam pytanie o dezynsekcje pluskiew - większość firm do których dzwoniłem oferowało ceny mniej więcej 500-600 złotych i conajmniej 5 godzin nie wchodzenia do mieszkania a potem jeszcze z 2 godziny wietrzenia.
Firma Stander dała takze propozycje droższego środka ponad 1000 złotych po którym ponoć po 3 godzinach można wrócić do domu i który działa z 6-8 tygodni. Czy to prawdziwa oferta, czy pic na wodę? Pytam bo mam Tatę wiek 75 lat i nie mam gdzie z Nim przeczekać poza domem cały dzień.
#pluskwa #pluskwy #dezynsekcja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
to kup, nawet 2 opakowania, będzie taniej i równie skutecznie.
@adamsowaanon: To trzeba żuli, żeby pluskwy się pojawiły? Po co powielać taki szkodliwy mit?
Ludzie wydają tysiące na dezynfekcje, wyrzucają meble, więc łatwo nie będzie. Uszczelnijcie w mieszkaniu wszystko co się da (łącznie z wentylacją), bo pewnie u sąsiadów też już są. Najlepiej się umówić na kilka dezynfekcji od razu. Wszystkie ubrania, zasłony, kołdry najlepiej wyprać
@wizard84 próbowałem sypać w szpary ziemi okrzemkowej. Niewiele pomogło. Dodatkowo doczytałem, ze ziemia okrzemkowa mocno pyli i może uszkodzić płuca. O czym polecający ją ludzie nic a nic nie piszą.
Czy sam używałeś tego środka