Wpis z mikrobloga

Ktoś chciałby przeżyć jeszcze raz zakochanie czy jakieś inne dopaminowe g---o. Ja mega chciałbym jeszcze raz zakochać się w jakiejś grze i uzależnić się od niej - te czasy jak cały dzień w szkole myślałem o tym, że wrócę do domu to będę n---------l w sampa (albo przejdę znowu gta sa od nowa po raz setny albo cs 1.6 albo w nfs underground 2 do nocy. Teraz włączam PC/konsole i w 20 minut się nudzę, to się wydaje takie useless bo nie czuję już tego samego co wtedy, ehhhhh
#zalesie #pc #konsole #gownowpis #feels #gta
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@eaxata no SA to serio wyjątek że nigdy się nie nudzi ale wyobrażasz sobie teraz nockę z-----c w środku tygodnia żeby obejść serwery i ruskich powyzywać? xd
  • Odpowiedz
@czv1: jakoś nigdy nie byłem entuzjastą gierek przez neta, plus nie miałbym takiej możliwości bo jak byłem mały to miałem w domu jak w wojsku, nie mogłem pierdnąć za głośno bo dostawałem o------l że co się tak tłukę, już nie mówiąc o jakimś graniu w gry
  • Odpowiedz
Teraz włączam PC/konsole i w 20 minut się nudzę, to się wydaje takie useless bo nie czuję już tego samego co wtedy, ehhhhh

@czv1: Nic dziwnego, obecnie wszystkie gry tak naprawdę są przeruchane do granic możliwości. Chcesz zagrać w nowe Call of Duty? Proszę bardzo, dostaniesz nie fajną grę a grę którą wydawca odbębnia co roku powiedzmy żeby się hajs zgadzał. Chcesz zagrać w GTA nowe? Sorry piątka tłuczona od
  • Odpowiedz
Ktoś chciałby przeżyć jeszcze raz zakochanie czy jakieś inne dopaminowe g---o.

@czv1: Paradoksalnie mam tak, że w niektórych momentach na przykład słuchając jakiejś piosenki myśląc o pewnych chwilach, ludziach, zdarzeniach dalej potrafię mieć dokładnie te same odczucia pomimo tego, że świat w którym dorastaliśmy obecnie nie istnieje już.
  • Odpowiedz