Aktywne Wpisy

cocojambo210 +11
Ale trzeba być psycholem żeby spać w skarpetach
tubkas12 +19
Po latach grania mogę powiedzieć, że mass effect 2 jest moją najbardziej ulubioną grą i to jedyna produkcja której mogę dać subiektywne 10/10.
Mimo tego że to nie jest RPG, a bardziej korytarzowa gra akcji tak że w gruncie rzeczy mechanicznie jest prosta i jest podobna do gears of war bardziej niż do ME1.
Dlaczego więc 10/10?
Bo
Mimo tego że to nie jest RPG, a bardziej korytarzowa gra akcji tak że w gruncie rzeczy mechanicznie jest prosta i jest podobna do gears of war bardziej niż do ME1.
Dlaczego więc 10/10?
Bo

Czytam sobie wykop, wątek gdzie w przeciwieństwie do tagu nieruchomości da się zweryfikować matematycznie co jest prawdą, a co nie - mianowicie ten wątek o ppk
https://wykop.pl/wpis/77793769/wpis
I powiem że jestem przerażony debilizmem komentujących i plusujacych. Jeżeli założymy że zarówno na tagu #pracbaza jak i nieruchomości mamy do czynienia z porównywalną, losową grupą osób to poziom dyskusji na naszym tagu jest tak samo żenujący, a różnica polega na tym że w przypadku gawędziarstwa nie da się jednoznacznie obiektywnie stwierdzić kto ma rację.
Chociaż jak sobie przypomnę ankietę użytkownika @Goronco , w której nieruchomościowe asy miały policzyć marżę (czy tam narzut, nie pamiętam już ale chyba marżę) i zobaczę sobie wyniki to domyślam się co tu się może wyczyniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pysznewpierdalator: wykop w pigułce. To jest podobno ta rozsądniejsza część obywateli. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeżeli tak to moja odpowiedź jest taka, że ja mam to gdzieś. Papier przyjmie wszystko, w tym dowolne perspektywy przyszłych zysków i dopłat od podatnika.
@AlbertoMohitas: mam gdzieś jak to według powerpointów działa.
Jak ktoś uważa że go mogą z tego okraść i z tego względu nie korzysta to spoko, jego sprawa. Chociaż też nie rozumiem robienia z oszczędzania w ten sposób największego zła, państwo promuje oszczędzanie na emeryturę, no skandal xd