Aktywne Wpisy

kutmen2 +227
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
kastrator2 +110
Baba p----------a w dzień tyle co ja w dwa tygodnie a potem się dziwicie że takie karty ministerstwo wydaje XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
źródło: IMG_5770
Pobierz

Mniej kasy dla Państwa -> Mniej dopłat do wszystkiego -> Większy nadzór społeczeństwa nad politykami -> Mniej ukradzionych pieniędzy przez polityków -> Mniejsza inflacja
Polityka PiS polegająca na grabieniu obywateli na przeróżny sposób a potem rozdawanie tego jako socjal dla grup wyborców którzy na nich głosują doprowadziło nasz kraj do ruiny, gdzie nie działa większość instytucji rządowych, podatki
@jacos911 Tak ale umorzenie kredytu mieszkaniowego na pierwsze mieszkanie dla osób którym się dziecko urodzi będzie kosztowało w skali kraju mniej niż bk2 czy bk0, nie wywoła takiego szoku na rynku oraz pozwoli zaoszczędzić kupę kasy.
Pamiętam tylko że n ostatnie dopłaty były mega kolejki i kończyły się w kilka tygodni
@totrek2:
@jacos911: Nie jesteśmy jaki społeczeństwo dojrzali do tego.
Komuna zrobiła swoje, nas powinno się j...ć, ru...ć i na nas zarabiać. Jako społeczeństwo jesteśmy wykastrowani i Oni to widzą.
Edit:
No i zaraz wybory, zrobią wtedy 1000+, albo i lepiej.
Wolałbym już teraz mieć nadpłatę tych 50k do hipoteki niż obietnicę jakiegoś hajsu w przyszłości (który mogą zabrać)
800 + to Oni stracą na tym że producenti wózków, żłobki, przedszkola podniosły sobie odpowiednio cenę a jakby wywalić to 800+ i wprowadzić spłatę kredytu przez BGK w przypadku urodzenia dziecka to by więcej zyskali.