Aktywne Wpisy

bArrek +32
Byłem wczoraj w takiej knajpie w mieście po odbiór zamówienia z apki dla biedaków no i knajpka taka fajna elehancka klimatyczna chwilkę musiałem poczekać na zamówienie i do lady podszedł młody chłopak który siedział przy stoliku z jakąś dziewczyną nie chce tutaj bawić się we wróżbitę ale wyglądało mi to na randkę chłopak podszedł do lady i powiedział że chce zapalić rachunek był spory ponad 150zl i tylko wyciągnął kartę przyłożył i

moll +103
Przypominam, że można szukać pomocy, jeśli ktoś ma słabszy dzień, tydzień, miesiąc, rok albo całe życie
To jest jeden z telefonów wsparcia dla ludzi w kryzysie. Jest darmowy
#rozowepaski #niebieskiepaski #pomocpsychologiczna
To jest jeden z telefonów wsparcia dla ludzi w kryzysie. Jest darmowy
#rozowepaski #niebieskiepaski #pomocpsychologiczna
źródło: 1000020339
Pobierz

Witam, mam 25 lat. Od pięciu lat byłem żonaty. Od tygodnia jestem sam, bo rozszedlem się z żoną, nie chce wchodzić w szczegóły, ale moja żona nabrała kredytów na 30 tysięcy złotych bez mojej wiedzy i uciekła sobie zostawiając list, że to koniec. Nie mam tez kompletnie do nie kontaktu nie ma telefonu a z rodzicami urwala kontakt pare lat wstecz. Od roku podupadło też mocno moje zdrowie i leczę się na parę schorzeń. Wróciłem do swoich rodziców bo samemu na wynajem mnie by nie było stać bo pieniądze na leczenie itp. Zakończyłem też swoją działalność i jestem teraz beż pracy. Czy macie może jakieś wskazówki jak sobie z tym poradzić, co robić czego nie, czy może ktoś z was był w podobnej sytuacji? Jestem mocno załamany i nie wiem co dalej robić, u mnie w rodzinie nie było raczej rozwodów ani takich rozstań więc nie mogą mi dopomóc co dalej. Znajomych też nie mam bo odbiłem przed 20 od nich, bo miałem dosyć patologicznych znajomych i część z nich nawet już nie żyje. #rozwod #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Głową do góry, ogarniesz
A co do żony to arrivederci roma, dasfidania. Odciąć się jak najskuteczniej.