Wpis z mikrobloga

Witajcie majstry, poszukuję latarki led, do kwoty +-200, jeśli jest jakiś konkretny kandydat w bliskich cenach też może być,
Gustuję w małych, nie podobają mi się latarki które są szersze przy żarówce, zarzucie jak znacie marki godne polecenia, kiedyś kupowałem na prezent latarkę, z regulowaną mocą w kilku stopniach jedynie nie miała ładowania usb,

Jeśli ma ktoś coś sprawdzonego chętnie obczaję

#led #latarki #survival #myslistwo #lowiectwo
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ostatnie_Tango: Dawno temu jak jeszcze zdrowie pozwalalo i jezdzilem na rowerze to namierzylem latarke (zamiast lampki)

Niestety nie pamietam marki. Miala 3 tryby swiecenia. Na 3 (najmocniejszym) dzialala max 20 min. Ale jak dzialala :)

Zanim ja dobrze na kierownicy ustawilem to mi kierowcy mrugali ze ich oslepiam :P
To bylo jedyne oswietlenie ktore udalo mi sie trafic jakie pozwalalo zapierdzielac w nocy (nie musiales swiecic przed samo kolo tylko na tyle daleko
  • Odpowiedz
@Ostatnie_Tango: Sorka, nie mogłem się oprzeć.
Najśmieszniejsze jest to, że każda, absolutnie każda rzecz, ma gdzieś jakieś forum zrzeszające hobbystów. Szukałem kiedyś latarki. Tzw. czołówki. Na jeden wyjazd z namiotem na 3 dni. Konkretnie to googlałem gdzie jest jakaś marketowa promocja, żeby zamiast 23zł zapłacić coś bliżej 10. Okazuje się, że latarki mają forum. Na forum dowiedziałem się, że najtańsza latarka która świeci, kosztuje 200zł. Ale to i tak badziew,
  • Odpowiedz
@czteropak: fakt, sorry,

Latarka do świecenia, urbexy, drogi leśne nocami, pola, łowiska ryb, ogólnie świecenie telefonem robi się nudne idąc do znajomych na ryby prawie km w nocy po terenach niedostępnych dla aut
  • Odpowiedz
Najśmieszniejsze jest to, że każda, absolutnie każda rzecz, ma gdzieś jakieś forum zrzeszające hobbystów

:) dokładnie, ludzie to dobre wariaty, ciekawe czy jest forum zrzeszające ludzi lubiących zapałki
@dzieju41:
  • Odpowiedz
@Don_Kichot ziomek pisze ze będzie chodził na urbexy a czerwone światło raz że nie powoduje efektu olśnienia a dwa to zdecydowanie lepiej się kitra bo nie zwraca na siebie takiej uwagi osób postronnych.

W dodatku nie przyciąga komarów czy much i innego robactwa więc w lesie będzie świetna. A i rybek nie będzie płoszyć
  • Odpowiedz