Aktywne Wpisy

wykop +24
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Melkovva_ +497
źródło: temp_file7775354265503509487
Pobierz

Gustuję w małych, nie podobają mi się latarki które są szersze przy żarówce, zarzucie jak znacie marki godne polecenia, kiedyś kupowałem na prezent latarkę, z regulowaną mocą w kilku stopniach jedynie nie miała ładowania usb,
Jeśli ma ktoś coś sprawdzonego chętnie obczaję
#led #latarki #survival #myslistwo #lowiectwo
Ładowanie USB, służy jako powerbank, na baterie wymienne, solidna konstrukcja. Osobiście polecam
Niestety nie pamietam marki. Miala 3 tryby swiecenia. Na 3 (najmocniejszym) dzialala max 20 min. Ale jak dzialala :)
Zanim ja dobrze na kierownicy ustawilem to mi kierowcy mrugali ze ich oslepiam :P
To bylo jedyne oswietlenie ktore udalo mi sie trafic jakie pozwalalo zapierdzielac w nocy (nie musiales swiecic przed samo kolo tylko na tyle daleko
Najśmieszniejsze jest to, że każda, absolutnie każda rzecz, ma gdzieś jakieś forum zrzeszające hobbystów. Szukałem kiedyś latarki. Tzw. czołówki. Na jeden wyjazd z namiotem na 3 dni. Konkretnie to googlałem gdzie jest jakaś marketowa promocja, żeby zamiast 23zł zapłacić coś bliżej 10. Okazuje się, że latarki mają forum. Na forum dowiedziałem się, że najtańsza latarka która świeci, kosztuje 200zł. Ale to i tak badziew,
Na rower są super
Komentarz usunięty przez autora
Latarka do świecenia, urbexy, drogi leśne nocami, pola, łowiska ryb, ogólnie świecenie telefonem robi się nudne idąc do znajomych na ryby prawie km w nocy po terenach niedostępnych dla aut
:) dokładnie, ludzie to dobre wariaty, ciekawe czy jest forum zrzeszające ludzi lubiących zapałki
@dzieju41:
@kobiaszu: a jakiś tuning da się żeby wykręcić więcej lumenów ;)
Polecam
W dodatku nie przyciąga komarów czy much i innego robactwa więc w lesie będzie świetna. A i rybek nie będzie płoszyć