✨️ Obserwuj #mirkoanonim Dodaje wpis z anonimowych bo nie mam konta, a zaczynam panikować.
Zgubiłem starego iPhone’a, na którym jednak czasami korzystałem z Facebooka i innych apek. Korzystałem z nich tylko przez WiFi, bo w starym telefonie nie mam już karty SIM. Przełożyłem ją do nowego telefonu. Funkcja”ZNAJDŹ” lokalizuje mój telefon w moim domu, jakieś 10 godzin temu (zapewne się rozładował od tamtego czasu). Dodam, że nigdzie z nim nie wychodziłem poza domem. Dom jest dość duży, nie ma mnie w nim aktualnie, ale będący na miejscu brat niczego nie znalazł…Telefon zaznaczyłem w aplikacji znajdź jako utracony. Jutro dzwonię jeszcze na infolinię Apple. Czy da się zrobić cokolwiek więcej? Czy telefon na 100% znajduje się tam, gdzie aplikacja pokazywała jego ostatni „pobyt”? #pomocy #apple #iphone
@mirko_anonim ilu cyfrowy miałeś pin? FBI zabezpieczenia iPhone 11 łamało 2 miesiące, jak nie zginął Ci z kartą sim to bardzo dobrze (najlepiej mieć ustawiony pin na kartę sim), miałeś ustawioną kasację danych (tak naprawdę to klucze syfrujące się kasują i dane są niedoodszyfrowania) po 10 nieudanych próbach wpisania pinu? Jak telefon się wyłączył to jest w pełni zaszyfrowany bez pierwszego wpisania pinu, jak miałeś ustawiony długi pin którego niemozna powiązać
Dodaje wpis z anonimowych bo nie mam konta, a zaczynam panikować.
Zgubiłem starego iPhone’a, na którym jednak czasami korzystałem z Facebooka i innych apek. Korzystałem z nich tylko przez WiFi, bo w starym telefonie nie mam już karty SIM. Przełożyłem ją do nowego telefonu. Funkcja”ZNAJDŹ” lokalizuje mój telefon w moim domu, jakieś 10 godzin temu (zapewne się rozładował od tamtego czasu). Dodam, że nigdzie z nim nie wychodziłem poza domem. Dom jest dość duży, nie ma mnie w nim aktualnie, ale będący na miejscu brat niczego nie znalazł…Telefon zaznaczyłem w aplikacji znajdź jako utracony. Jutro dzwonię jeszcze na infolinię Apple. Czy da się zrobić cokolwiek więcej? Czy telefon na 100% znajduje się tam, gdzie aplikacja pokazywała jego ostatni „pobyt”? #pomocy #apple #iphone
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim