Aktywne Wpisy

El_Kamilos23 +9
Cześć, buduję dom mojemu bratu i jego narzeczonej. Ich zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% przepiszę na brata, a jego narzeczona nie będzie miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 5/10/15 lat, raczej nie teraz.
Brat z narzeczoną mówią, że chcą się dogadać na wypadek gdyby się rozstali, że się rozliczą.
PYTANIE: Jak mogę zabezpieczyć prawnie siebie na taki wypadek, żeby w razie czego móc dochodzić
Dom na 99% przepiszę na brata, a jego narzeczona nie będzie miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 5/10/15 lat, raczej nie teraz.
Brat z narzeczoną mówią, że chcą się dogadać na wypadek gdyby się rozstali, że się rozliczą.
PYTANIE: Jak mogę zabezpieczyć prawnie siebie na taki wypadek, żeby w razie czego móc dochodzić

iquiet 0
Co może pójść nie tak przy wymianie klocków hamulcowych?
Nie chce mi się czekać na wolny termin u mechanika a obejrzałem filmiki to w sumie nie jest to jakoś bardzo trudne. Tyle, że pierwszy raz bym to robił i jest obawa, że jak nie złożę to mechanik do mnie będzie musiał przyjechać bo z rozebranymi hamulcami nie zajadę do niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mechanikasamochodowa
Nie chce mi się czekać na wolny termin u mechanika a obejrzałem filmiki to w sumie nie jest to jakoś bardzo trudne. Tyle, że pierwszy raz bym to robił i jest obawa, że jak nie złożę to mechanik do mnie będzie musiał przyjechać bo z rozebranymi hamulcami nie zajadę do niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mechanikasamochodowa
#tonskladowy #audiovoodoo
źródło: 456684374_1035786891880678_6855187566399177504_n
PobierzKiedy zrobisz jakiś odcinek gdy mówisz coś faktycznie ciekawego a nie kolejny raz pokazujesz jakiś kiepów z drogimi kablami? Czy jednak to za wiele pracy i lepiej tworzyć taki g---o content?
@BialyMurzynZChin: Trochę pracy to wymaga, dzięki że pytasz. Jak będę miał wolną chwilę to zrobię. Jeśli chcesz – możesz pomóc, akurat szukam eksperta od certyfikacji bezpieczeństwa i kilku innych. Możesz pomóc, jeśli to nie jest za wiele pracy oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak się memeski
Elo
"Hej, czekam na film w tematyce x i y, lubię takie twoje firmy".
Jesteś jak ludzie co na open source projektach na githubie wyzywają twórcę repo za to że opóźnia się w pisaniu dla nich darmowego softu XD.
Biedaccy audiofile od siedmiu bolesci co tylko losowe fora moga poczytac xD