Wpis z mikrobloga

@Roszp: Dlatego optymalnie jest celować juz na poziomie pomyslu na biznes w produkty premium i ludzi, którzy nie licza kazdej zlotowki. Biznesy gdzie sie konkuruje głównie cena bez bardzo duzej skali nie maja sensu i sa wyścigiem do dna.
  • Odpowiedz
@Roszp: kolega jak zwykle widze nic pożytecznego nie pisze tylko opisuje wojenki

Kiedy zrobisz jakiś odcinek gdy mówisz coś faktycznie ciekawego a nie kolejny raz pokazujesz jakiś kiepów z drogimi kablami? Czy jednak to za wiele pracy i lepiej tworzyć taki g---o content?
  • Odpowiedz
  • 1
Kiedy zrobisz jakiś odcinek gdy mówisz coś faktycznie ciekawego a nie kolejny raz pokazujesz jakiś kiepów z drogimi kablami?

@BialyMurzynZChin: Trochę pracy to wymaga, dzięki że pytasz. Jak będę miał wolną chwilę to zrobię. Jeśli chcesz – możesz pomóc, akurat szukam eksperta od certyfikacji bezpieczeństwa i kilku innych. Możesz pomóc, jeśli to nie jest za wiele pracy oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak się memeski
  • Odpowiedz
@Roszp: od razu atakujesz, a ja pytam serio. Masz wiedzę i myślę, że ciekawiej/lepiej wykorzystałbyś ją gdybyś pokazał coś rzeczowego i dobrze to opowiedział zamiast łapać się na taki contentowy szrot typu "fast-food" z rakowych for.
  • Odpowiedz
  • 9
@BialyMurzynZChin: To zrozum proszę, że YouTube to nie jest moja praca, a przygotowanie materiału trwa nierzadko miesiącami. Obecnie kończę pracę nad materiałem, na który pracowałem półtora roku – za darmo, bo chciałem, bo mogłem. Kosztowało mnie to przynajmniej tysiąc złotych, dwie wycieczki na drugi koniec polski, zaangażowanie przynajmniej czterech ekspertów różnych dziedzin – gdzie znaleźć chwilę wolnego czasu takich osób to też nie jest łatwe zadanie. Dodatkowo kontaktowałem się z
  • Odpowiedz
@BialyMurzynZChin: zamiast zachowywać się jak frajer i buc i pisać że "umiesz tylko to i to" to mógłbyś napisać
"Hej, czekam na film w tematyce x i y, lubię takie twoje firmy".

Jesteś jak ludzie co na open source projektach na githubie wyzywają twórcę repo za to że opóźnia się w pisaniu dla nich darmowego softu XD.
  • Odpowiedz
@xdTM naah man, mowie tylko ze gosc moglby robic cos fajnego a woli taki content niskiego poziomu,m. Niech sobie robi co tam chce, po prostu szkoda ze nie zrobi nic lepszego i tyle
  • Odpowiedz
@xdTM kiepie ja tylko sugeruje, ale skoro to za duzo do rozkminiejia dla Ciebie to w sumie to siebie pasujecie

Biedaccy audiofile od siedmiu bolesci co tylko losowe fora moga poczytac xD
  • Odpowiedz