Aktywne Wpisy

CzekoDonut +140
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +309
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Konfidentura nigdy nie była czymś godnym podziwu. To nie jest odwaga, to nie jest dbanie o porządek to zwykłe wpieprzanie się w cudze życie i robienie problemów tam, gdzie ich nie trzeba. Najgorsze jest to, że część ludzi robi z takich zachowań coś pozytywnego, jakby to był jakiś wzór do naśladowania.
Nie, to nie jest okej. I nigdy nie będzie.
nie jesteśmy w więzieniu Mietek a komuna już dawno upadła
a życie to uprzykrzają cwaniaki łamaniem prawa bo oni są lepsi
@Mietek66348: jeśli sąsiad będzie bił żonę albo dzieciaka, jeśli będzie włamywać się do cudzych piwnic i wynosić stamtąd fanty, jeśli będzie trzymać wory ze śmieciami na klatce schodowej albo srać psem na trawniku, to mam przechodzić obok tego obojętnie, bo reagowanie i zgłaszanie tego do odpowiednich instutycji to donoszenie?
@Mietek66348: ale tu nikt nikogo nie gloryfikuje. Gloryfikacja to "przypisywanie komuś lub czemuś wyjątkowo wysokiej wartości, połączone z wychwalaniem, idealizacją lub uwielbieniem". Nikt tu go nie idealizuje czy uwielbia. Konfitura ma swoje wady, ale zwyczajnie te wady przewyższają jego zalety. Chłopak robi w miarę dobrą robotę i tyle. Przy okazji oczywiście ma kilka potknięć, można powiedzieć, że pewnych rzeczy mógłby nie robić, bo to czepialstwo. Ale sytuacje, w
@troglodyta_erudyta: Wg. OPa oni to robią ze złośliwości, potrzeby atencji, dla pieniędzy.
Bo przecież wiadomo że taki samochód na chodniku czy trawniku to nic złego!
Każdy normalny człowiek w takiej sytuacji ucieka przed autem, idzie ulicą, zawraca do domu jak sie nie da przejść bo auta zrobiły parking lub po prostu, jak przyzwoity,
@Mietek66348: podaj adres, zablokujemy ci chodnik i nasramy pod drzwiami.
tylko czasem na nas nie donieś. Kto to widział
Jeżeli nie, to masz estetykę rodem z Rosji i bardzo Ci współczuję.
@Mietek66348: Nauczcie się raz na zawsze - była ganiona, ale gdy mieliśmy zależną od Moskwy władzę, albo za okupacji i chodziło o podwalanie za czyny typu "A ten Kowalski to słucha Radia Wolna Europa". Zgłoszenie Janusza niszczącego wspólną własność i zagrażającemu postronnym, to jest postawa obywatelska, jak najbardziej godna podziwu. Państwo nie jest twoim wrogiem, chyba że się do Polski nie poczuwasz.
1. Nie wolno jeździć samochodem po chodniku ani parkować w miejscach niedozwolonych.
2. Policja jest od tego aby rozwiązywać problem ludzi jeżdżących po chodnikach i parkujących w miejscu niedozwolonym.
W czyms jeszcze mogę pomóc?
Komentarz usunięty przez autora
Byłeś kiedyś w dużym mieście? Widziałeś jak wszystko jest zasrane samochodami i rozjeżdżone? Musiałeś kiedyś uciekać bo typ jechał po chodniku na pełnej p-----e?
Jeśli ci to nie przeszkadza, to rób sobie sowiecki b----l u siebie na posesji, ale daj innym żyć normalnie. Chodnik jest dla