Wpis z mikrobloga

#igrzyskabebzonow v8 czas zaczac
https://forms.gle/cRk1hgrinihM6LWVA

1. nalezy wpisywac wage minimum raz na 7 dni, przy dluzszej przerwie wylatujesz
2. kto nie wpoisze wagi wylatuje w p---u a jak wyleci w pierwszych 6 tygodniach to ma bana na kolejne igrzyska
3. nalezy dolaczyc do discorda i zmienic tam nick na wykopowy
4. co tydzien osoba ktora w swojej grupie zajmie ostatnie miejsce musi zrobic wpis na wykopie (kilkuzdaniowy, nie na odwal) w ktorym wyjazni dlaczego z-----a
5. kolejne punkty dodam pozniej ale ogolnie chodzi o to by byloi milo, wyzywamy sie umiarkowanie a takw ogole to jestesmy z-----i

#odchudzanie #redukcja #chudnijzwykopem
  • 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykopowy_brukselek: zapraszamy wszystkich grubasów, wiele korzyści jest.

Są wyzwiska i są obelgi a to tylko początek zalet grupy grubego pana. Niestety zapis dzisiaj aczkolwiek nasze ulubione powiedzenie to „od jutra”
  • Odpowiedz
nie byłem przygotowany mentalnie na tą......

@leniar: typowy grubas, zawsze znajdzie się powód, żeby nie wziąć się za siebie. Nadasz się idealnie do naszego grona.
  • Odpowiedz
zawsze znajdzie się powód

@Jailer: nie sposób sie kłocić ale nawet nie wiem co bym miał zrobic bo nie znam sie ani na cwiczeniach ani diecie więc bym był pierwszy na odstrzał
  • Odpowiedz
@leniar: wystarczy wpisywać wagę i nikt Cię nie odstrzeli. Co najwyżej dostaniesz kilka razy o------l od @wykopowy_brukselek

nawet nie wiem co bym miał zrobic bo nie znam sie ani na cwiczeniach ani diecie

I na pewno za 12 tygodni będziesz wiedział? Spoko, dalej się oszukuj.
  • Odpowiedz
Brukselek kazał komentować, to mogę skomentować, że te igrzyska startuję totalnie jako knurzysko.
V7 poszło mi źle, na oparach próbowałem coś schudnąć. Okres między V7 a startem teraz totalnie odpuściłem (świeta, a-----l, kebab, bycie knurem) i wróciłem do jakiejś totalnie c------j wagi. Także tego, ale bez igrzysk byłoby gorzej na 100%.
  • Odpowiedz
  • 1
@leniar: co robić? ruszyć dupsko! Czasem dostaniesz o------l czasem porady. Jak w normalnej cukrem i z wysokimi cholesterolem rodzinie.
  • Odpowiedz