Aktywne Wpisy

KitaxKita +354

W sierpniu mamy z niebieskim kolejną rocznicę, a że sytuacja materialna jest na ten moment dobra (właśnie zmieniłam pracę na znacznie lepiej płatną) to chciałabym przygotować dla niego jakiś bardziej wyszukany prezent. Ostatnio dostał zegarek orient i był zachwycony, ale teraz mam większy budżet i mogę to przebić (。◕‿‿◕。). Myślałam o jakimś wypadzie ale wtedy to niejako "nasz prezent", a chce coś co trafi tylko

https://forms.gle/cRk1hgrinihM6LWVA
1. nalezy wpisywac wage minimum raz na 7 dni, przy dluzszej przerwie wylatujesz
2. kto nie wpoisze wagi wylatuje w p---u a jak wyleci w pierwszych 6 tygodniach to ma bana na kolejne igrzyska
3. nalezy dolaczyc do discorda i zmienic tam nick na wykopowy
4. co tydzien osoba ktora w swojej grupie zajmie ostatnie miejsce musi zrobic wpis na wykopie (kilkuzdaniowy, nie na odwal) w ktorym wyjazni dlaczego z-----a
5. kolejne punkty dodam pozniej ale ogolnie chodzi o to by byloi milo, wyzywamy sie umiarkowanie a takw ogole to jestesmy z-----i
#odchudzanie #redukcja #chudnijzwykopem
Są wyzwiska i są obelgi a to tylko początek zalet grupy grubego pana. Niestety zapis dzisiaj aczkolwiek nasze ulubione powiedzenie to „od jutra”
@leniar: typowy grubas, zawsze znajdzie się powód, żeby nie wziąć się za siebie. Nadasz się idealnie do naszego grona.
Ale przynajmniej można pluć na grubszych od siebie
@Jailer: nie sposób sie kłocić ale nawet nie wiem co bym miał zrobic bo nie znam sie ani na cwiczeniach ani diecie więc bym był pierwszy na odstrzał
@leniar: jutro
wpadaj, będzie fajnie
Dziękuję, 500 złote się należy
I na pewno za 12 tygodni będziesz wiedział? Spoko, dalej się oszukuj.
V7 poszło mi źle, na oparach próbowałem coś schudnąć. Okres między V7 a startem teraz totalnie odpuściłem (świeta, a-----l, kebab, bycie knurem) i wróciłem do jakiejś totalnie c------j wagi. Także tego, ale bez igrzysk byłoby gorzej na 100%.
Komentarz usunięty przez autora