Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +373
Mireczki, dzisiaj wjeżdżamy z grubym tematem. Po medialnej burzy na temat zadłużonej agencji marketingowej Roberta Lewandowskiego (STOR9) przyjrzałem się 30 spółkom naszego narodowego czempiona no i znalazłem więcej niż się spodziewałem.
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
źródło: fb1-2026-03-22-1
Pobierz
wfyokyga +88
Żółw się zepsuł i naprawiajom 🐢🐢🐢🐢
źródło: temp_file1064089344270796998
Pobierz

@mirko_anonim: odkleiło Ci się solidnie xD
Do KAS, US i ZUS idą anetki i areczki co nie mają szans na etaty w lepszych firmach, tudzież chcą ciepłej państwowej posadki.
może od Ciebie nie będą wymagać bo jesteś biedny i smutny?
Jakby ustąpili jednemu, to w jego miejsce pojawiłoby się 100, potem 100 w miejsce każdego następnego. Przepisy są przepisami, czego nie rozumiesz?
no właśnie tłuku się nie "należał" wedle wyroku nsa. zaszła próba wyłudzenia piesku systemowy za którą nikt nie zostanie oskarżony.
już nawet pomijam że decyzja o nałożeniu bądź nie nałożeniu podatku (także egzekucji i umorzeniu) jest czysto uznaniowa. mogli
https://www.rp.pl/podatki/art41034061-spolka-dostarczyla-towar-oszustowi-straci-tez-prawo-do-0-proc-vat-w-ramach-wdt
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
łaboda przyznaje się do błędów i wypaczeń:
OK poważnie teraz, mam styczność na co dzień ze skarbówką, bo taką robotę wykonuje, pamiętam jedną taką akcję jaką tutaj przytaczasz, a robie w tym zawodzie XX lat.
Jakie Ty masz doświadczenie poza czytaniem nagłówków z piwnicy? Rozumiem, może nawet osobiście na Ciebie trafiło, ale to nie znaczy że wszędzie tak jest.