Aktywne Wpisy
N331 +187
mickpl +186
Nie wierzę, że Donatan zgromadził 180 mieszkań. Gość jest takim pozerem, że ja nie XD To raz. A dwa, że od razu kojarzy mi się jego "diamentowa płyta" zdobyta w ten sposób, że chyba dodawano ją do skarpetek czy coś takiego. W każdym razie tede jej nie uznał i oddał swoją "nagrodę" randomowi z publiczności.
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
Jakbym tak zasłabł i stracił przytomność - to nikt by mi nie pomógł. Tylko w robocie by się zastanawiali czego mnie nie ma. Rodzice by się po kilku dniach zorientowali że nie daje znaki życia, ale byłoby już za późno. Często wstaje rano z myślą: Po co? Dla kogo? Robić wszystko dla siebie - takie życie nie ma dla mnie smaku, jak zupa bez przypraw.
Boli mnie jak sobie pomyślę, że wszystkie kobiety, które mnie odrzuciły, ( albo mi się podobały, a ja nie mialem odwagi by zagadać) teraz są w związkach, ruchają się na potęgę.
P. S - tak wiem, zaraz się zleca sekciarze i zaczną mówiąc : "samotność jest Zajebista robisz co chcesz, cały dzień możesz jeść chiperki i walić konia! J---c suuuki i ludzi!"
#samotnosc #przegrywpo30tce
@bulbulator90: jakbyś sobie pomieszkał z jakąś trochę czasu to byś docenił brak p---------a nad głową xD
Czym innym jest przyzwyczaic się a pogodzić się. Przyzwyczajasz się to znaczy że nie jest to dla Ciebie niespodzianka. A pogodzić się to znaczy nie czuć bólu...
A boli jak cholera. Ech jak to boli...
też pytanie czy realnie żyłeś w małżeństwie 20 lat a żona odeszła i czujesz się samotny?
czy dosłownie całe życie sam i nagle takie ... no właśnie co? no "wkręta" bo jak to inaczej
@kamil150794: ale przecież jest różnica między brakiem kobiety a brakiem kobiety + 1001 innych problemów od zdrowia, przez brak pieniędzy, po brak znajomych
Ale teraz zaczyna się robić coraz gorzej...