Aktywne Wpisy

gedzior84 +2020
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz
Foxing +194
Restauracje w #polska kompletnie p----------o i odkleiło od zarobków przeciętnego człowieka. Pizzerie w szczególności └[⚆ᴥ⚆]┘
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
źródło: Screenshot 2025-07-16 at 19-34-06 Pizzeria Maximus Czeladź - Zamów z Dostawą Pyszne.pl
Pobierz

Odwrotnie ma się rzecz u kobiet, które lepiej radzą sobie w zawodach w których ważna jest relacja
Jeśli bardzo, bardzo chce to wszędzie. Ale to ciężka robota i łatwo o wpakowanie się na minę, gdzie za uszy kogoś naciągasz i masz z tego tylko dymy. Nie bez powodu powstało powiedzenie "go woke, go broke". Rodzynki są rzadkie, a do tego jeszcze ktoś wrzucił do ciasta sporo więcej króliczych bobków, więc nie będzie łatwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobiety raz, że rzadziej
@Stefan_ciastko: Podawanie Petersona na poważnie w 2024 xddd
@JackONeill U ciebie to bardziej brzmi, jakby trzeba było wymienić management, bo zamiast szukać kogoś, kto zrobi robotę, szukają według cech fizycznych xd
Nie on jeden, ale proszę w takim razie nas oświecić poważnymi nazwiskami :)
@Stefan_ciastko: Nie on jeden co, lubi się pomądrzyć, jak mu się wydaje, nie popierając tego niczym? Całe sedno jest w tym, żeby nie weryfikować informacji autorytetem i nazwiskiem, a źródłami i badaniami.