Aktywne Wpisy

goferek +647

PasswordExpired +350
Ludzie nie mają dzieci bo ich nie stać na mieszkania więc wprowadźmy bykowe xDD Może wprowadźmy obowiązkowe egzaminy i testy na inteligencję dla zawodu 'polityk' bo coraz więcej debili nami rządzi.
#polska #demografia #nieruchomosci #takaprawda #
#polska #demografia #nieruchomosci #takaprawda #

Byłem o 20 pod stadionem kolejka okrutna wszedłem na trybunę w 4 min meczu poszedłem po kiełbasę mówią, że na całej trybunie nie ma kiełbasy i juz do końca meczu nie będzie xD z jedzenia tylko zapiekanka jak ktoś chodzi na Reymonta to wie że ta zapiekanka to zęby idzie połamać. No trudno zjem jak wrócę do domu. Idę na trybunę chce usiąść na swoim miejscu bo ludzi w hui, ktoś siedzi na moim miejscu więc siadam na pierwszym wolnym, przychodzi gość, którego jest miejsce więc muszę się przesiąść więc idę na swoje miejsce mówię gościowi, że to moje miejsce zaczyna się przesiadkowanie bo ktoś też siedzi na jego miejscu xD jeszcze na trybunie zamkniety sklep z pamiątkami, a wydaje mi się że dużo ludzi było pierwszy raz mogli coś kupić na pamiątkę. Fajnie, że dużo ludzi przychodzi, ale No trzeba organizacyjnie to lepiej robic.
#wislakrakow
Już pomijając, ze catering u nas był na tragicznym poziomie zawsze. Teraz kupuje tylko wodę, ale raczej wiele sie nie zmieniło. @parov_stelar
A tak serio, klub ma zrobić tak żeby było ok, u nas katering to zawsze problem. Słusznie narzekasz.
Jak widzę że ktoś siedzi na moim miejscu, od razu mówię żeby w---------ć. Jak nie upomnisz się od razu to robi się meksykańska fala później
Poza tym te "tylko 2-4k" to 100 procent w porównaniu do poprzedniego meczu, więc robi to jednak bardzo dużo.
Myślę, ze z bramkami to po prostu tną koszta i dlatego jest jak jest. Ciężko mi się o A wypowiadać, bo mam wrażenie, ze duzo zalezy od sektora na jakim jesteś. A byłem na stadionie na wszystkich sektorach A i G.
@parov_stelar: bramki to jest jeszcze inny temat bo chodzą tragicznie