Wpis z mikrobloga

Mecze powyżej 20k ludzi na tym stadionie to jest porażka okrutnie mnie męczą takie mecze.
Byłem o 20 pod stadionem kolejka okrutna wszedłem na trybunę w 4 min meczu poszedłem po kiełbasę mówią, że na całej trybunie nie ma kiełbasy i juz do końca meczu nie będzie xD z jedzenia tylko zapiekanka jak ktoś chodzi na Reymonta to wie że ta zapiekanka to zęby idzie połamać. No trudno zjem jak wrócę do domu. Idę na trybunę chce usiąść na swoim miejscu bo ludzi w hui, ktoś siedzi na moim miejscu więc siadam na pierwszym wolnym, przychodzi gość, którego jest miejsce więc muszę się przesiąść więc idę na swoje miejsce mówię gościowi, że to moje miejsce zaczyna się przesiadkowanie bo ktoś też siedzi na jego miejscu xD jeszcze na trybunie zamkniety sklep z pamiątkami, a wydaje mi się że dużo ludzi było pierwszy raz mogli coś kupić na pamiątkę. Fajnie, że dużo ludzi przychodzi, ale No trzeba organizacyjnie to lepiej robic.
#wislakrakow
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@parov_stelar: NIe wiem na jakiej trybunie byłeś. Byłem na E, byłem jakoś około 20, wszedłem w 4 minuty. Kiełbasy ludzie dookoła wpierdzielali jeszcze w okolicach 80 minuty.
  • Odpowiedz
  • 0
30/40 minut wcześniej po prostu na stadionie i byś wszystkich tych rzeczy uniknął. Jednak na te 30 minut przed wchodzi większość ludzi i mają podobne plany.
Już pomijając, ze catering u nas był na tragicznym poziomie zawsze. Teraz kupuje tylko wodę, ale raczej wiele sie nie zmieniło. @parov_stelar
  • Odpowiedz
@parov_stelar: a nie mogłeś swojej kiełbasy przynieść?

A tak serio, klub ma zrobić tak żeby było ok, u nas katering to zawsze problem. Słusznie narzekasz.

Jak widzę że ktoś siedzi na moim miejscu, od razu mówię żeby w---------ć. Jak nie upomnisz się od razu to robi się meksykańska fala później
  • Odpowiedz
  • 0
@Poykov dlatego nie mówię o dobrej kiełbasie czy dobrym piwie, bo tego u nas nie ma, ale do tego przywykłem i nie narzekam xD na spartaku na tej samej trybunie jadlem kiełbasę w czasie dogrywki wszedłem na mecz w 2min, a było mniej lufzi o 10k podejrzewam, że jeżeli chodzi o moją trybunę to może 2-4k więcej osób, a się robi chaos. Naprawdę wydaje mi się, że to nie jest ciężkie
  • Odpowiedz
  • 0
No Cercle 25k ludzi Spartak 15
Poza tym te "tylko 2-4k" to 100 procent w porównaniu do poprzedniego meczu, więc robi to jednak bardzo dużo.
Myślę, ze z bramkami to po prostu tną koszta i dlatego jest jak jest. Ciężko mi się o A wypowiadać, bo mam wrażenie, ze duzo zalezy od sektora na jakim jesteś. A byłem na stadionie na wszystkich sektorach A i G.
  • Odpowiedz
  • 0
@wojciech-wwww to właśnie ja zawsze chce mieć spokój na meczu bo już grajki dodaja dużo negatywnych emocji czasami to po co mi jeszcze z ludźmi afery o miejsce xD więc zawsze przy większej frekwencji siadam na swoim miejscu, a jak ktoś mnie podsiadl to pierwsze wolne. Raz miałem taką historie, że rodzinka mnie podsiadła i mowia że są porozrzucani po całej trybunie bo na ostatni chwilę kupowali i czy mogę usiąść
  • Odpowiedz
@parov_stelar: nigdy mi się nie zdarzyło żeby ktoś się nie przesiadł i awanturował. Jedyne na co się zgadzam to przesunięcie o jedno/dwa miejsca w bok bo kogoś rozdzielamy, w innym wypadku nawet nie zaczynam dyskusji, mam swoje miejsce więc chcę z niego skorzystać. Jak ktoś ma kupione miejsca rozsiane po stadionie to jego problem ;).
  • Odpowiedz