@blackvanilla: nie przypominam sobie abyśmy byli na ty xd tak jak pisałem trafi sie wyjątek ale większość wyglada jak zniewiesciali chłopcy albo po prostu nie pasują do całoksztaltu i wyglada to najzwyczajniej zle
@UrkuBurku: @SamiecAlfa: @blackvanilla: jak dla mnie jest tak że istnieją różowe paski które wyglądają dobrze w krótkich włosach, ale oznacza to tyle że w długich wyglądałyby jeszcze lepiej ;)
@UrkuBurku: o chyba posrało. Ja w długich włosach wyglądam jak hybryda kuca, Maryi i Harrego Pottera. Mam długie włosy = wyglądam jak #!$%@?. Z każdym centymetrem włosów ludzie coraz rzadziej się do mnie odzywają, a jak dorastają do łopatek to starsze panie same ustępują mi miejsca w autobusie wtf. #!$%@?ć długie włosy, wolność dla krótkich włosów!
@wykopkami whateva, ja się generalnie nie podobam 97% ludzi na ziemi. nie mam ambicji być miss ani zbierać plusiki pod swoimi zdjęciami. tylko ścięta na pazia nie czuję się jak kucozordon
#oswiadczenie opinia #niebieskiepaski ?
Komentarz usunięty przez moderatora
Poza tym - jest masa ślicznych różowych pasków z krótkimi włosami, najczęściej okazują się być lesbijkami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@blackvanilla: nie przypominam sobie abyśmy byli na ty xd tak jak pisałem trafi sie wyjątek ale większość wyglada jak zniewiesciali chłopcy albo po prostu nie pasują do całoksztaltu i wyglada to najzwyczajniej zle
@UrkuBurku: #mirkoseriousbusiness
@DrMagK2: fuck no, tylko nie ona xd
Włosy do pasa to z automatu 10/10*
@George_Patton: true
@kozio23: zawsze oddaje głos na samego siebie, a nóż sie uda