Wpis z mikrobloga

i to jest kolejna różnica, między KO a pisowskim śmietnikiem: KO łapie i deportuje takich ananasow, a pisowskie ku++y sprzedają im wizę na straganie.

@JohnMcGlennon: ale p--------z. Gdyby to się nie pojawiło w głównych mediach to by nic nie zrobili... wydalili jednego a 10000 już płynie
  • Odpowiedz
  • 19
@JohnMcGlennon Ale p--------z głupoty hahahaha. Łykasz propagandę jak kaczki chleb. Jedyna różnica między PiS a PO jest taka, że jedni wpuszczali po cichu, a drudzy zapraszaja otwarcie. Już zapomniałeś o cyrkach przy granicy?
  • Odpowiedz
@Bertoos: nie przypominam sobie żeby za pisu kogokolwiek deportowali. A tu m----n srający poleciał, ukry przestępcy też kilkoro deportowano
  • Odpowiedz
po co mają płynąć, skoro pisowskie ku++y sprzedały im wizę za kilka tysięcy $ i mogą sobie wbić na legalu, np. jako ekipa filmowa xd podziękuj pisowskim bandytom, za sprowadzenie tu setek tysięcy imigrantow. Na kolanach dziękuj karakanowi ;)

@JohnMcGlennon: ale ja tego nie neguje.... i wiem, że tak było.. tylko ja widzę, że niektórzy nie potrafią zrozumieć, że jeśli ktoś krytykuje KO to może być też przeciwko działaniom PiS
  • Odpowiedz
@Malinowy_nos a które konkretnie działania PO krytykujesz? Tylko fakty i liczby proszę, a nie smutne p---------e.

Identycznie było z lotosem. Pis sprzedał lotos arabom za frytki, ale przecież PO CHCIAŁA sprzedać. Co tam, że nie sprzedała. Chciała!!!111
  • Odpowiedz
a które konkretnie działania PO krytykujesz? Tylko fakty i liczby proszę, a nie smutne p---------e.

Identycznie było z lotosem. Pis sprzedał lotos arabom za frytki, ale przecież PO CHCIAŁA sprzedać. Co tam, że nie sprzedała. Chciała!!!111

@JohnMcGlennon: ale za to Ciech S.A. sprzedali... a co do krytykowania to wystarczy, że został przyjęty pakt migracyjny, który za 2 lata zacznie zbierać swoje żniwa. Konkretniej będzie się można wypowiedzieć za rok albo
  • Odpowiedz