Aktywne Wpisy

WielkiNos +431
Mireczki potrzebna wasza pomoc. Trzeba się dorzucić do biletu do Nigerii dla Patrycji, której wielka miłość się tam znajduje. Pomóżmy jej spełnić swoje marzenia.
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #przypadkowymurzyn #mokebe #mokebiary
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #przypadkowymurzyn #mokebe #mokebiary
źródło: temp_file74466058148529559
Pobierz
Po tej aferze #kpo coraz bardziej zaczynam nienawidzieć bogatych ludzi. Wszystko jest ustawione od początku na dzielenie ludzi na klasy; zwycięzców i roboli - zaczyna się od szkoły. Dzieci ładniejsze i bogatsze są bardziej lubiane przez nauczycielki. Te z prywatnych szkół jak demokratyczna, walfdorska itp. uczą się tego co je "jara" od początku. Przez co siłą rzeczy mają wiele lat doświadczenia w jednej dziedznie. Kiedy te z biedoty uczą się

źródło: temp_file8755988629826896428
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@JohnMcGlennon: ale p--------z. Gdyby to się nie pojawiło w głównych mediach to by nic nie zrobili... wydalili jednego a 10000 już płynie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@JohnMcGlennon: ale ja tego nie neguje.... i wiem, że tak było.. tylko ja widzę, że niektórzy nie potrafią zrozumieć, że jeśli ktoś krytykuje KO to może być też przeciwko działaniom PiS
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-22 o 13.01.11
PobierzIdentycznie było z lotosem. Pis sprzedał lotos arabom za frytki, ale przecież PO CHCIAŁA sprzedać. Co tam, że nie sprzedała. Chciała!!!111
@JohnMcGlennon: ale za to Ciech S.A. sprzedali... a co do krytykowania to wystarczy, że został przyjęty pakt migracyjny, który za 2 lata zacznie zbierać swoje żniwa. Konkretniej będzie się można wypowiedzieć za rok albo