Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +69
ANKIETA: Jest korek drogowy na pasie do jazdy prosto. Ty skręcasz w bok ale twój pas zaczyna się za kilka metrów. Czy odważysz się wykonać taki manewr?
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
assninja +298
Po takich rolkach widać jak oni są naprawdę biedni i jak małe mają marzenia, ot największe marzenie to napchać kasę jakiemuś koncernowi żeby mieć, kilka aut i się "pokazać" XD
na tych wszystkich rolkach przewija się to samo, obrzydliwy konsumpcjonizm i wydawanie pieniędzy na drogie rzeczy jako najwyższy życiowy cel. To naprawdę biedni ludzie
#frajerzyzmlm
na tych wszystkich rolkach przewija się to samo, obrzydliwy konsumpcjonizm i wydawanie pieniędzy na drogie rzeczy jako najwyższy życiowy cel. To naprawdę biedni ludzie
#frajerzyzmlm
#katowice #neuropa #slask #polska #imigranci #bekazpodludzi #4konserwy
Komentarz usunięty przez moderatora
@JohnMcGlennon: ale p--------z. Gdyby to się nie pojawiło w głównych mediach to by nic nie zrobili... wydalili jednego a 10000 już płynie
@JohnMcGlennon: ale ja tego nie neguje.... i wiem, że tak było.. tylko ja widzę, że niektórzy nie potrafią zrozumieć, że jeśli ktoś krytykuje KO to może być też przeciwko działaniom PiS
Identycznie było z lotosem. Pis sprzedał lotos arabom za frytki, ale przecież PO CHCIAŁA sprzedać. Co tam, że nie sprzedała. Chciała!!!111
@JohnMcGlennon: ale za to Ciech S.A. sprzedali... a co do krytykowania to wystarczy, że został przyjęty pakt migracyjny, który za 2 lata zacznie zbierać swoje żniwa. Konkretniej będzie się można wypowiedzieć za rok albo