Aktywne Wpisy

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

zielonka18 +787
test - nie plusowac
źródło: image_picker_7F204404-45F0-453C-9775-C3ED0C5B1330-20837-0000103D99B10C12
Pobierz

#motoryzacja #wroclaw
https://platformazakupowa.pl/transakcja/970601
Swoją drogą - dla kogo ta limuzyna ma być i po co? Ja rozumiem, że rektor w gronostajach nie pojedzie MPK na inaugurację roku akademickiego, no ale
@testuser: przecież taksówki nie zaparkujesz w swoim garażu, ani nie pojedziesz na wakacje zagranicę.
Pomyśl człowieku
@mlynek89: W którym dokumencie są te precyzyjne wartości dla wymagań minimalnych?
Bo ja znalazłem tylko wzór na konkurencyjność oferty, odpowiednia wagi dla kategorii oraz tabele z wartościami i puntkowaniem jak poniżej:
(250 kW to 335 koni, więc może o to chodziło ¯\(ツ)/¯)
źródło: image
Pobierz@xfin:
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Był prowadzony przetarg w januszeksie (mój poprzedni pracodawca) i oczywiście, że zwycięzca był wybrany.
Śmiesznie było jak przypadkiem inna firma dostała więcej punktów XD (tabelki zostały udostępnione uczestnikom) i ostatnie miejsce zwróciło uwagę że jest błąd w obliczeniach i 2 miejsce powinno być pierwsze. Ale szybko oferta się delikatnie zmieniła u dogadanej firmy, tak żeby o 1 punkt być lepszym xD
Ciekawe czy w takich wypadkach oddają to co dostali w łapę dealerowi.