Aktywne Wpisy
Wesol96 +7
luciditygone +39
Przypomniało mi się, jakie upokorzenie czułam szukając pracy w peaku pandemii świeżo po licencjacie. Rozsyłałam setki CV dziennie i g---o. Z desperacji wysłałam na przeczekanie CV do kołchozu, gdzie na akord składa się kinder niespodzianki XD A rekruterka zadawała mi tam wiele bezsensownych pytań typu jakim zwierzęciem chciałabym być albo jakie są nietypowe zastosowanie widelca. Siedziałam tam i prawie się rozpłakałam na miejscu, w życiu nie czułam takiego zażenowania. Równie dobrze za
#motoryzacja #wroclaw
https://platformazakupowa.pl/transakcja/970601
Swoją drogą - dla kogo ta limuzyna ma być i po co? Ja rozumiem, że rektor w gronostajach nie pojedzie MPK na inaugurację roku akademickiego, no ale
@testuser: przecież taksówki nie zaparkujesz w swoim garażu, ani nie pojedziesz na wakacje zagranicę.
Pomyśl człowieku
@mlynek89: W którym dokumencie są te precyzyjne wartości dla wymagań minimalnych?
Bo ja znalazłem tylko wzór na konkurencyjność oferty, odpowiednia wagi dla kategorii oraz tabele z wartościami i puntkowaniem jak poniżej:
(250 kW to 335 koni, więc może o to chodziło ¯\(ツ)/¯)
@xfin:
Komentarz usunięty przez autora
Był prowadzony przetarg w januszeksie (mój poprzedni pracodawca) i oczywiście, że zwycięzca był wybrany.
Śmiesznie było jak przypadkiem inna firma dostała więcej punktów XD (tabelki zostały udostępnione uczestnikom) i ostatnie miejsce zwróciło uwagę że jest błąd w obliczeniach i 2 miejsce powinno być pierwsze. Ale szybko oferta się delikatnie zmieniła u dogadanej firmy, tak żeby o 1 punkt być lepszym xD
Ciekawe czy w takich wypadkach oddają to co dostali w łapę dealerowi.