mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
default1
default1
@mirko_anonim: jeżeli jednego wieczoru randomowo można dostać kilka lajków, a potem przez tydzień-dwa jest posucha to wiadomo, że problemem nie jest morda, a algorytm.
3
LloydsTerek
@mirko_anonim: algorytmy tindera są świetne. Pół roku użytkowania, cały czas minimum +99 like i co chwilę parowanko. Brak like może wynikać albo ze słabej mordy (a więc mało polubień) albo z mieszkania na wiosce daleko od cywilizacji
1
Wookash071
@mirko_anonim: O dawno nie było wyjaśniania algorytmu xD
1
MajsterOfWihajster
@mirko_anonim co to znaczy, że nie wierzą w algorytmy? To ty jesteś wyznawcą algorytmów Tindera?

Przecież nikt nie neguje tego, że Tinder wykorzystuje wiele różnych algorytmów. Po prostu nie dowiesz się, jak one działają, jeśli nie masz dostępu do kodu źródłowego aplikacji serwerowych Tindera.

Tam może być wiele algorytmów działających równocześnie, innych dla różnych krajów, wieku, liczebności ludzi w pobliżu. Algorytmy mogą się zmieniać co tydzień. A ty wróżysz z fusów,
0
Caravaggio1986
Caravaggio1986
@mirko_anonim: Kupiłem boosterka za 2 ziko na 30 min. Tindera mam od 11 dni. Aktualnie mam 40 polubień. Dam znać czy zadziałało za 30 minut.
0
Caravaggio1986
Caravaggio1986
@mirko_anonim: Oto efekt po 30 minutowym boosterku z 40 zrobiło sie 61. Mnożnik pokazywało 8 x więcej wyświetleń.
0