Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka a kogo zaskoczy jesli Phanna juz kopnela klapka? siedzi u Machaja nastukany i ciezko pracuje na kazda stowke:) Tymczasem Dejw juz ma mloda filipinke i pewnie gejm over. Dziewczyna szybko sie zrorientuje albo wywazona Brenda jej przetlumaczy z jakim ziomkiem ma doczyneinia. Zreszta sam klapek od poczatku mowil, ze uczulal na hejt i wykop. Problem polega na tym ze to nie hejt, tylko prawda ktora klapka boli :)
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@naczelnik-naczelnik: @wiesniakzdziuryzabitejdeskami @wuadek @wariat-z-choroszczy @darth_invader Ale go dupsko szczypie, że młody, przystojny przystawia się do Phanej XD.

No cóż jakby sam pracował, uczciwie zarabiał dobrą kasę, dbał o siebie i nie był menelem alkoholikiem, to nie musiałby się martwić. Ja tam mam nadzieję, że Phana go kopnie niedługo. Pewnie zorientowała się, że wcale nie jest taki bogaty jak na początku się kreował ;).
  • Odpowiedz
@oesucotusieodwala: ja to uważam że to wszystko z tą "achą" to jakiś układ typu squat. Wspólne mieszkanie i kreowanie fabuły pod wysrywy.
Przecież ona się odsuwa od ropucha jak twaróg przed rozstaniem i podobnie jak wtedy nie śpią razem.
  • Odpowiedz