Wpis z mikrobloga

@Dambibi: spoko, to będzie kompromitacja po całości. Bosak jako kandydat to chociaż był wyszczekany i umiał do pewnego stopnia obracać kota ogonem, doktórke zostanie zagoniony do narożnika i skopany do nieprzytomności przez każdego na poziomie Petru lub wyżej.
  • Odpowiedz
@Dambibi: Będzie beka jak przypadnie im kurator jak dziecku z poprawczaka xD
No to właśnie Konfa jest tym dzieckiem z poprawczaka, z pałami na świadectwie i kuratorem na koncie.
Aż mi się przypomniała analiza Brauna o SW ale tam rada Jedi sobie odbradowała a rada Konfy nie obraduje tylko Mentzen z Wiplerem na polecenie prezesa wydają rozkazy.
Wysadzają Konfę od środka Mentzen rozumiem szantażowany bratem, Wipler rozumiem pisowiec z krwi
  • Odpowiedz
@grim_fandango xD odpal sobie debatę przed parlamentarnymi, taki holownia go zje, przezuje i wysra. Jakichkolwiek głupot by nie gadał aktualnie, to w tv czuje się jak ryba w wodzie. Bosak bardzo dobrze sobie radził w debatach. I też wybory parlamentarne pokazały, że ta ostatnia debata jest kluczowa i baraży dużo zmienia. Mentzen na pewno nie poradzi sobie tak jak Bosak mógłby
  • Odpowiedz
@Dambibi: Przecież pan doktór zostanie zgnojony na debatach. Jednak trzeba przyznać Bosakowi, że na debatowaniu i odwracaniu kota ogonem to zjadł już zęby w przeciwieństwie do doktóra, którego k---a Petru rozłożył na łopatki. xD
  • Odpowiedz
  • 3
@Dambibi Bosak zagrał bardzo mądrze. To się musi skończyć kompromitacją Mentzena i wówczas Krzysztof wchodzi cały na biało i zmienia układ sił w Konfederacji na korzyść swojego obozu. Szczerze to mam nadzieję, że będzie to koniec pana księgowego w polityce. Nigdy nie byłem do niego przekonany ale sukmanie się z Wiplerem przekreśliło go ostatecznie.
  • Odpowiedz