Wpis z mikrobloga

• 416
@Dambibi: spoko, to będzie kompromitacja po całości. Bosak jako kandydat to chociaż był wyszczekany i umiał do pewnego stopnia obracać kota ogonem, doktórke zostanie zagoniony do narożnika i skopany do nieprzytomności przez każdego na poziomie Petru lub wyżej.
  • Odpowiedz
@Dambibi: Będzie beka jak przypadnie im kurator jak dziecku z poprawczaka xD
No to właśnie Konfa jest tym dzieckiem z poprawczaka, z pałami na świadectwie i kuratorem na koncie.
Aż mi się przypomniała analiza Brauna o SW ale tam rada Jedi sobie odbradowała a rada Konfy nie obraduje tylko Mentzen z Wiplerem na polecenie prezesa wydają rozkazy.
Wysadzają Konfę od środka Mentzen rozumiem szantażowany bratem, Wipler rozumiem pisowiec z krwi i kości ale że reszta godzi się na ten syf.
Jeszcze się okaże że krul przejmie ten cyrk bo na serio nie ma już nic do stracenia. Słodka zemsta ale równie dobrze stery może przejąć Braun i co wtedy... r--------l Sami sobie naważyli piwerko.
Siara i obciach. Szkoda że nie postawili na opcję spermiarską albo faktycznie
  • Odpowiedz
@grim_fandango xD odpal sobie debatę przed parlamentarnymi, taki holownia go zje, przezuje i wysra. Jakichkolwiek głupot by nie gadał aktualnie, to w tv czuje się jak ryba w wodzie. Bosak bardzo dobrze sobie radził w debatach. I też wybory parlamentarne pokazały, że ta ostatnia debata jest kluczowa i baraży dużo zmienia. Mentzen na pewno nie poradzi sobie tak jak Bosak mógłby
  • Odpowiedz
@Dambibi: Przecież pan doktór zostanie zgnojony na debatach. Jednak trzeba przyznać Bosakowi, że na debatowaniu i odwracaniu kota ogonem to zjadł już zęby w przeciwieństwie do doktóra, którego k---a Petru rozłożył na łopatki. xD
  • Odpowiedz
  • 3
@Dambibi Bosak zagrał bardzo mądrze. To się musi skończyć kompromitacją Mentzena i wówczas Krzysztof wchodzi cały na biało i zmienia układ sił w Konfederacji na korzyść swojego obozu. Szczerze to mam nadzieję, że będzie to koniec pana księgowego w polityce. Nigdy nie byłem do niego przekonany ale sukmanie się z Wiplerem przekreśliło go ostatecznie.
  • Odpowiedz