Wpis z mikrobloga

Eh w ogóle boli serduszko chłopa. Zawsze patrzę na dziewczyny i mam już do głowy wbite, że ja mogę sobie tylko spojrzeć, a interakcja czy jakaś bliskość nie jest dla mnie. Czasem zastanawiam się czy zagadać chociażby w sklepie jak jest okazja. Ale nigdy tego nie robię. Może powinienem? Powinienem być bardziej otwarty i proaktywny, nie traktować odrzucenia osobiście? Może na 100 interakcji z kilku coś wyjdzie?

@mirko_anonim: generalnie powinieneś,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: też tak raz miałem z laską która mnie obsługiwała w banku. Pierniczone 10/10 z ciała i twarzy + głos jak anioł. Musiałem mocno panować nad sobą żeby nie sprawiać wrażenia oblecha który się na nią gapi. Potem po wizytówce znalazłem ją na fb a tam mąż taki sobie mirek 1,70 łysy ale widać w tle po wystroju wnętrza że raczej na bogato a ile taka konsultantka ing zarobi w
  • Odpowiedz
@git_commit:
Co to za spierdo statystyki dla nieudaczników? Dotyczące tindera? O czym niby ma świadczyć to że baba da w prawo na tinderze?
No tak. Z wyglądu faktycznie kobietom podoba się może z 20% facetów. Ale 95% facetów rucha a 5% czyta wykop Xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: radę na przyszłość masz taką, że jak widzisz ładną dziewczynę to musisz przyjąć że z dużym prawdopodobieństwem ma już kogoś i tym samym nie napalać się tak
  • Odpowiedz
@git_commit: Po prostu wkurza mnie wrzucanie pseudonaukowych bzdur pod tezę i wybiórczo przytaczanych statystyk przeez spierdoxów aby właśnie usprawiedliwić własne nieudacznictwo przyczynami zewnętrznymi aora obniżyć samoocenę młodym niiczego nieświadomym chłopakom.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Piszę do OPa, jeśli to jeszcze czyta. Może już nie czyta, często anonimy coś napiszą a potem nie odpisują nawet.

Po pierwsze: Ty nie masz doświadczenia w takich zwykłych rozmowach z kobietami, dlatego tego nie potrafisz. Brak doświadczenia. To nie chodzi o to czy miałbyś u niej szanse, czy byś nie miał szans, czy ma chłopaka czy nie ma chłopaka, to wszystko nie ma znaczenia. Gdybyś miał doświadczenie to
  • Odpowiedz
@pymbelak:

kobiety też tak myślą, ale ciacho przeleciałabym go. Ale to się tyczy tylko przystojniaków,

To się tyczy może z 5% populacji męskiej. A OP raczej do nich nie należy skoro tu siedzi.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: za mało gadasz, powinieneś częściej się uśmiechać i gadać, nawet do osób, którymi nie jesteś zainteresowany

zażartuj sobie z jakąś starszą o 10 lat na temat czegoś, niech się w Tobie uaktywni paplasz i prześmiewca życia codziennego

wtedy gdy zajdzie potrzeba, tak jak w tej sytuacji o której napisałeś, to nie podejdziesz do tego jak do egzaminu maturalnego

właśnie dlatego osoby w związkach mają tą lekkość, bo nie szukają
  • Odpowiedz