Wpis z mikrobloga

@RandomowyTyp: funkcja jeżeli, wyszukaj pionowo, tabele przestawne, formatowanie warunkowe. Jak to ogarniasz, to na większość gównorobót w excelu wystarcza. Problem w tym, że to nie jest dużo i mnóstwo osób to ogarnia, nie bez powodu wzięło się określenie "małpa od excela".
  • Odpowiedz
  • 0
@depish: robilem amatorsko mody do wiedzmina gidze musialem wklepywac rozne kody do htlm wiec mysle ze to nie problem ale i tak bez znajomosci nikt mi nie da takiej roboty, mam sasiada gosc skonczyc 2 kierunki studiow a j---e fizycznie w firmie meblarskiej gdzie placa najnizsza kraj reszta pod stolem i to norma na naszej powiatowce

@kimunyest95 co iksdekujesz mordo
  • Odpowiedz
mam sasiada gosc skonczyc 2 kierunki studiow

@RandomowyTyp: a jakie to kierunki, bo jak turystyka i socjologia, to nie ma się co dziwić, że nie ma roboty dla ludzi z jego wykształceniem xD. Skończyłby finanse i rachunkowość, to by miał tyle roboty, że by się zrzygał.
  • Odpowiedz
@RandomowyTyp: jak nie masz pelnego wyzszego wyksztalcenia, nie znasz biegle przynajmniej angielskiego, to pozamiatane.
To sa obecnie podstawy, zeby w ogole gdziekolwiek aplikowac do pracy biurowej, nie mowiac o pracy w korporacji.
  • Odpowiedz
@RandomowyTyp co ty gadasz ja dostałem pracę biurową po wyprowadzce do Wojewódzkiego wcześniej tylko prace fizyczne jedyne co mam to angielski C1 + znajomość excela + studia zaoczne z administracji publicznej znajomości zero praca z pracuj.pl po wysłaniu kilkudziesięciu CV. Jak będziesz biadolił że się nie da i za trudno to gwarantuje że nic ci się nie uda
  • Odpowiedz
@RandomowyTyp: znajomosci nigdy nie mialy wplywu na znalezienie przeze mnie pracy zarowno w Polsce, jak i za granica. Jezeli ma sie doswiadczenie, umiejetnosci i prezentuje sie odpowiedni poziom, to nie ma sie problemow ze znalezieniem adekwatnej pracy.
  • Odpowiedz
@RandomowyTyp też nie mieszkałem w wojewódzkim tylko w powiatowym dlatego brałem nadgodziny żeby mnie było stać na wyprowadzkę xD samo nic nie przyjdzie jak ci się nie chce z---------ć to na nic więcej ponad kołchoz nie licz panie kolego
  • Odpowiedz
  • 0
@asdfqwerty123: i tutaj slowo klucz ktora by poratowala tak beznadziejna sytuacje jest bogata rodzina ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pracowac mi sie chce ale zeby odliczali mi calosc mojego wynagrodzenia od pelnego zusu, zeby placili nadgodziny, soboty platne dodatkowo, wtedy moglbym pracowac w transporcie, ale oni maja za nic kierowcow i jestes idiota pracujac w taki sposob.
  • Odpowiedz
@RandomowyTyp: kilka lat temu też słyszałem, że się nie da bez znajomości, po czym złożyłem cv i dostałem pracę. Także czasem lepiej nie p-------ć tylko postarać się i spróbować.
  • Odpowiedz